prima bedrijf!

vlotte levering en degelijk en prettig advies!

Vriendelijk

Telefonisch werd ik heel vriendelijk te woord gestaan. En werd mij de keuze gelaten om eventueel te annuleren. I.V.M lange levertijd. Vriendelijke groet.

Slechte service

Robot maaier bestel, direct leverbaar volgens website, maar keer op keer bericht dat deze niet leverbaar is. Na ruim een maand alternatief aangeboden voor een duurder product met bijbetaling met zogenaamde korting die veel duurder is dan bij concurrent. Slechte afhandeling.

Goed.

Weten wat nodig is

prima, doen wat ze zeggen.

Leverings datum was verschoven en goed over gecommuniceerd via mail wanneer het wel geleverd kon worden. Ik kon kiezen of wachten op het product of geld terug. Perfect geregeld een bedrijf wat ik zeker aanraad aan andere. Mvg, Rob van Donselaar

Snel, simpel, duidelijk.

Snelle levering, op een eenvoudige klantvriendelijke manier te bestellen.

werd netjes op de hoogte gehouden van de levering

Uitstekende service

Perfecte service en prima op tijd geleverd.

Duidelijk en snel

INCROYABLE MAIS VRAI! Eindelijk een winkel op internet die doet wat het moet!

Wolfswinkel is eindelijk eens een correcte winkel via internet. Snelle levering van fantastisch materiaal en netjes en zorgzaam verpakt. Alles wat u ook maar nodig kan hebben voor onderhoud en/of herstellingen van uw bos-, tuin-, park- en machines kan u vinden bij Wolfswinkel. Wolfswinkel, een groenwinkel om U tegen te zeggen. Bedankt, ik ben alvast een nieuwe blijvende zeer tevreden klant. Met vriendelijke en oprechte groet, Rudi De Sutter Gsm: 0495/10.18.12

Bestelling was snel hier

onderdelen van sommige machines die ik hier in België niet bij officiële dealer te vinden die jullie wel hebben Top!!!! En op een paar dagen bij mij thuis

Levering was goed, snel en duidelijk

Goede info over status levering.

snel geleverd

top

Ik ben zeer tevreden over de snelle levering van de accu De robotmaaier loopt weer prima

Alles correct en snel geleverd

Alles correct en snel geleverd.

Uitstekende service en advies

Kwam voor inkorten ketting motorzaag direct geholpen en gelijk advies gekregen over hoe ik bepaalde slijtage onderdelen kan zien .

Vlotte afhandeling

Vlotte afhandeling en snel bezorgd, anderen grijpen Corona aan als voorwendsel om niet tijdig te leveren.

Het was super snel geleverd

Snelle verzending, duidelijke omschrijving op de website

Snel en goed

Snelle levering, goed product

geweldige goed servies.

Rapide et efficace

Commandé le soir reçu deux jours plus tard.

goede prijs en snelle levering

goede prijs en snelle levering