lang gezocht eindelijk gevonden !

Ik heb lang moeten zoeken op het internet om jullie te vinden i.v.m. wisselstukken voor Gardena /Husqvarna...Nu ik jullie gevonden heb mag je zeggen dat je er een klant bij gewonnen hebben...Ook dank voor de snelle service...

Snelle perfecte service!

Bestelling snel, correct en netjes verpakt ontvangen.

Prima en snel

Mooi assortiment. Snel bezorgd. Dank!

gewoon goed !

Wat je verwacht dat krijg je ! Top !

Een aanrader

Mijn eerste aankoop is mij 100% bevallen: betrouwbaar, vlugge levering en netjes thuisgeleverd

Top products

Top products and professional services

Too

Nvt

Nvt

Correcte service!

Zeer goede service

Ik kan geen opmerking geven. Het is gewoon goed

Prima website, prima prijzen en snelle verzending

Zoals al in de titel van deze beoordeling ging eigenlijk alles zoals het zou moeten. Ik ben blij met dergelijke goede service.

Bestelling is correct gekeverd

Duidelijke omschrijving op website Zowel omschrijving artikel en wanneer welk artikel bezorgd wordt

Altijd goede en service

Ik word er altijd netjes en goed geholpen en als er iets niet is kunnen jullie het na leveren .

Duidelijke product omschrijving op de site en snelle service

Door de duidelijke omschrijvingen kon ik een afgewogen keuze maken. De levering ging netjes en de kwaliteit was precies wat ik verwacht had. Top!

vlotte website/bestelling snelle correcte levering

vlotte website/bestelling snelle correcte levering

Top assortiment en service

Wolfswink heeft een geweldig assortiment. Mijn bestelling lag klaar en voldoet geheel aan de verwachtingen. Toen ik om advies vroeg voor een probleem, kreeg ik prompt en goed (en goedkoop) advies. Een aanrader.

Ze maken waar wat ze beloven, prima

Prima ervaring met een fijn bedrijf

Gewoon top

Goede prijs, snel geleverd, goed op de hoogte gehouden.

Top, levering zoals afgesproken

Positief

Zeer snelle service

Zeer snelle service

Snelle levering, keurig verpakt.

Goede prijs, prima voorraad, snel geleverd en keurig verpakt.

Vlotte samenwerking afhandeling

Volgens verwachting

Goed voor elkaar

Een service waar ik blij van word: makkelijk en overzichtelijk de onderdelen op de site te vinden. Volgende dag al geleverd Goed op de hoogte gehouden over de status van de levering een 10

Fijne webshop

Prijs kwaliteit.... super

duidelijke site om onderdelen te vinden, snelle levering

voor mijn bosmaaier wat onderdelen nodig, via duidelijke tekeningen met verwijzingen naar onderdelen de noodzakelijke zaken gevonden. In de middag besteld en de volgende middag netjes geleverd.

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS