Mooi overzicht op de website, gebruiksvriendelijk en gemakkelijk om je product te vinden. Snelle service en snelle levering.

Degelijk product, super snelle levering!

Top bijl voor een top prijs! Snelle levering!

Zeer goede en nette service

Na bestelling op internet zeer goed geholpen en terug gebeld over het door mij bestelde artikel met de mededeling dat er reeds een nieuwere versie van het door mij bestelde beschikbaar was. Duidelijke uitleg en lage prijs!

Goede afhandeling van de bestelling !!

De bestelling en de levering is perfect afgehandeld. Inde doos van de Gardena robotmaaier zat er geen meetlatje om de afstand van de geleidingsdraad naar de tuinrand af te meten. Dit is een klein minpuntje.

Voor de eerste keer hier bestelling geplaatst, perfecte opvolging van de bestelling en perfecte levering.

Kreeg tijdig bericht dat de bestelling klaar lag. Werd geholpen door een zeer aardige en behulpzame mevrouw.

Snelle levering!

Snelle levering!

gewoon super

snellen bediening en een ruime keuze van producten, schitterend

Product voldoet aan de verwachting

Super snel geleverd

grandioos

snel goed en goed verzorgd

Sneller dan snel

Goed stevig verpakt, artikelen klopten en echt sneller dan snel bezorgd. Tegen het eind van de vorige middag besteld, volgende dag in huis. Ik zou hier zeker weer bestellen!

Keurig verpakt, bezorgd en snel.

Zie bovenstaand

Super service

Duidelijke web site, snelle service, op voorraad. Was een prima levering

Perfekter Partner!

Die Fa. Wolfswinkel ist der perfekte Partner für privat Kunden und ein vorbildlicher Systempartner für Gewerbe und Handwerk. Jeder Zeit wieder. Versendet wird in Rekordzeit und Preis Leistung unschlagbar! Viele Grüße von BAYERWALD.SÄGEN

Eenvoudig en snel

Xxx

Zoals steeds alles perfect in orde

De producten werden snel geleverd, goed verpakt. Bovendien stond er een duidelijke handleiding op hun website om de vervanging van de batterijen van mijn robotmaaier uit te voeren.

Top ervaring, snel en goed product!

Top ervaring, snel en goed product!

Goede prijs

Goede prijs, supersnelle levering !

Goede service bij telefonisch contact en snelle levering

Deskundige hulp bij telefonisch contact. Je voelt de betrokkenheid.

Hele goede service

Was iets niet goed gegaan maar heel goed opgelost!

Een topper

Mijn bestelling heel netjes in verpakking en op tijd ingeleverd.

Snel, netjes ingepakt en vlot verstuurd

Zoals mijn titel het al zegt, gister besteld vandaag in huis.

De levering was top.

De site was duidelijk. De levering snel en correct.

Besteld en de volgende dag al geleverd

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS