alles is goed verlopen

ik had al vaker wat besteld, altijd goed verlopen

Snelle correctie

Helaas verkeerde product geleverd. Verpakking van het product lijkt ook wel erg op elkaar. Gebeld met klantenservice meteen nieuw product verstuurd met retourlabel erbij. Prima service.

Snelle levering van goed product.

Mooi en goed product wordt snel geleverd.

Vakmensen met een hart voor de klant

Zo fijn dat jullie alle onderdelen hebben voor mijn kettingzaag. Adequate klantenservice met een kort en duidelijk antwoord en het pakketje op tijd. Klasse

Ben prima telefonisch behandeld bij een verkeerd gestuurd artikel. Werd direct opgelost.

Professionele kwaliteit

Een fijne en overzichtelijke website met veel producten op voorraad van professionele kwaliteit

Vlot

Vlot, goede prijs, goed product

Fijne website, goede prijs!

Goed contact na mijn fout in betaling. Bestelling bleef intact, dus alsnog betaling gedaan.

Top service.

Snelle correcte afhandeling van de web bestelling.

Ottima esperienza.

Ho acquistato il sedile originale per il mio trattore tagliaerba Partner. Facile trovare il pezzo consultando il sito web. Prezzo assolutamente onesto. Facilità per fare l'ordine. Ottime comunicazioni da parte del venditore. Spedizione rapida e con tracciatura. L'oggetto arrivato è perfetto, proprio quello che mi serviva. Sono rimasto molto soddisfatto da questa esperienza e sicuramente farò ancora acquisti da Wolfswinkel quando avrò bisogno di parti originali per il mio trattore tagliaerba.

super tevreden

De kwaliteit van het product is goed tegen een redelijke prijs en het werd gelijk de volgende dag netjes verpakt thuis bezorgd.

Uitstekende communicatie en een zeer duidelijke website.

De bezorging van mijn bestelling liep vertraging op. Ik kreeg onmiddellijk de mogelijkheid tot teruggave van het bedrag van mijn reeds betaalde factuur of 2 weken wachten tot het product weer geleverd kon worden. Ik heb aangegeven per mail te willen wachten. En kreeg het product vervolgens veel eerder dan verwacht door uw bedrijf.

Uitstekende service

Vlugge levering.uitstekende prijsklasse

Heel snel en correct

Gewoon goed!

Snelle en goede levering voor een goede prijs.

in orde ok

in orde ok

Goede en snelle levering

Het product voldoet aan de verwachting. Goede prijs. Snelle levering.

snelle levering, goede prijsverhouding

Het is ideaal dat je zelf op tekening je onderdeel kunt vinden.

Kreeg al snel bericht dat het opgestuurd was.

Snelle levering en duidelijke communicatie

Beschrijving op de website was duidelijk en snelle levering. Goede informatie over status bestelling en levering.

Super snel en snel geleverd

Goede prijzen, snelle service en levering!

Na bestelling, snelle reactie, opvolging, administratieve afwikkeling en levering.

Valt niets op af te dingen.

Van begin tot einde , goed op de hoogte gehouden omtrent de status van mijn bestelling. En levering volgens afspraak. Ofwel een dikke 10.

vlotte service, maakt toezegging waar

eerste keer bij Wolfswinkel iets besteld en gekocht. Inderdaad binnen 24 uur is het pakket besteld, prima communicatie over het hoe en waar van het pakket. een opluchting na ervaringen met een aantal andere webshops.

Snel en correct geleverd

13 Krimweg A