Goed en snel geleverd

Goede site met originele onderdelen tekeningen eenvoudig te bestellen

snelle corecte levering

uitstekend

Stipte en correcte levering.

Zeer snelle levering. Door afwezigheid bij de buren geleverd. Werd ons gemeld d.m.v. een handig kaartje.

Niets op aan te merken

Snelle verwerking van mijn order, goed verpakt en voldoet aan de verwachtingen.

Meerdere dingen besteld . Prima geleverd.

Snelle correcte levering.

Binnen 24 uur geleverd in nette brievenbus verpakking.

Topservice

Bestelling goed op te volgen en tijdig geleverd.

ik ben goed tevreden

perfect

moeilijk te vinden onderdeel bij Wolfswinkel direct en snel leverbaar. Toppie

Duidelijke communicatie

Vanaf bestelling tot aflevering duidelijke communicatie over vordering in het proces

Precies wat we besteld hebben

Zoals toegezegd snel het juiste artikel ontvangen

Super snelle levering Top

Tot de volgende keer

Duidelijk, en super snel

Duidelijke site, prima prijs en zeer snelle verzending Duidelijke mails mbt bestellen, verzenden, en levering

Mijn eerste ervaring met Wolfswinkel is was top!

Had een hele waslijst aan Gardena artikelen ten behoeve van een aan te leggen sproei-installatie. Alles op voorraad in de webshop. Webshop zeer gebruiksvriendelijk en snel. Alles ter plekke de volgende middag afgehaald en service ter plekke was ook perfect en zeer klantvriendelijk. Voor herhaling vatbaar dus.

Snel en goed geleverd

Prima geleverd, snel en conform bestelling. Goed verpakt

Snelle verzending, goed op de hoogte gehouden

Supersnel geregeld, ik kreeg van elke stap in het proces een update en het pakket werd snel bezorgd. Het product ziet er goed en robuust uit, we gaan er veel werk mee verzetten!

Helemaal goed

Alles 1A!

Alles 1A!

Super bedrijf en snelle levering

Goed en super snel

Goed assortiment en prima prijzen

Uitgebreid assortiment maar wel op het professionele segment gericht. Zoeken is soms wat lastig, een grasmaaier is een koolmaaier, dat moet je net weten. Verder prima, vlotte verzending maar niet zoals Bol. Wat ook prima is, daarentegen wel uitstekende track&trace.

Customer intimacy ten Top !

Sneller en beter dan verwacht. Top Communicatie en super kwaliteit. Mochten alle webshops zo zijn, zouden we in een betere wereld leven ! Doe zo verder !

Goed geholpen

Ondanks dat het op zaterdag vooral Jongeren zijn die er werken hebben deze jongens erg veel kennis van hun machines die ze verkopen en wordt de klant echt top en netjes geholpen. Hoe deze mensen de klanten helpen kom je niet vaak meer tegen.. dit is echt een aanrader deze winkel voor iedereen die meer wil weten of machines kunnen ze je goed helpen

zeer snelle levering

Zeer snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Duidelijke website en prima kwaliteit van het geleverde

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS