Topservice en klantgericht

Een fijne winkel waar men kennis heeft van de vakwereld, waar passie zit en de service uitstekend is. Altijd fijn om te winkelen.

Goede uitleg, goede service

Nieuwe zaag gekocht. was op voorraad. oude ingeruild. Goede service. blij met mijn nieuwe zaag

Ware und Lieferung einwandfrei

Ware und Lieferung einwandfrei

Prima service prettige communicatie en netjes opgestuurd

Mijn bestelling is opgestuurd zoals verzocht. Erg prettig scheelde mij veel tijd.

Schnell geliefert und gute Qualität

Die Bestellung wurde schnell geliefert. Man hat jederzeit die Möglichkeit den Status der Bestellung abzufragen. Vielen Dank!

Sehr schnell geliefert , perfekt *

Empfehlenswerte Firma ! Bei Bedarf gerne wieder .

Bestelling was niet helemaal juist aangekomen maar het team heeft juist gehandeld en heb alsnog de juiste bestelling gekregen

Fantastische stormlamp

Fantastische stormlamp en goede levering. Alles was netjes verpakt en zoals beloofd binnen 3-5 werkdagen bezorgd!

Super materiaal en super service

bestellingen via webwinkel met afhalen in de winkel. De bestelling was helaas niet compleet, het resterende onderdeel werd kosteloos naar ons huis toegestuurd, dank!

Sehr schnelle Lieferung

Die FA. Wolfswinkel hat unheimlich schnell geliefert. Der Artikel war sehr gut verpackt.

Snel, kwaliteit en een redelijke prijs.

Super bedrijf , batterij snel geleverd.

Goede ervaring met dit bedrijf , zal de volgende keer weer bij Wolfswinkel bestellen.

Bestelling is perfect geregeld!

Duidelijk, makkelijk, overzichtelijk bestellen en perfect verzonden.

Ging gewoon hartstikke goed vanaf het begin tot en met de levering van mijn bestelling. Top!

Great seller, fast shipping, top quality

Thanks! ;-)

Spullen waren er.

Het was even zoeken op internet maar jullie hadden de Engelse boutjes. Ook bij twee winkels en de buurt was het niet gelukt.

Prima !

Mooie site, snelke verzending, goed verpakt, dank !

Large catalogue

Un très large catalogue de pièces rapidement livrées

Snelle levering, scherpe prijs

Snelle levering, scherpe prijs

Uitstekend!

Eerste keer dat ik hier heb besteld. Ik ben zeer tevreden. Zal in de toekomst hier vaker bestellen.

Prima.

Prima, Alles naar wens.

Zügige, professionelle Lieferung. Auch gewerblich!

Tiptop

Bestellen en op afroep afhalen, top geregeld

Via de website besteld maar artikel was niet op voorraad. Zodra het binnen was een bericht gekregen en opgehaald in Hoenderlo. Probleemloze bestelling en nog even geshopt in de winkel

Fijne winkel met goede service!

zie onder staand bericht

Prima service en goede kwaliteit van het geleverde gereedschap

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS