Snelle levering voor prima prijs.

Correcte afwikkeling

Correcte afwikkeling na door mij verkeerd te hebben besteld.

Geweldig snel en goede producten

Dag na bestelling had ik mijn pakketje in thuis! (Belgie) echt geweldig en duidelijk

Duidelijke en snelle levering

Vanaf het bestellen is het verdere proces duidelijk en overzichtelijk.

Hat super geklappt!

Tolle Ware, schneller Versand.

Besteld en binnen genoemde termijn afgeleverd

Had in het weekend besteld en op de site stond tot drie dagen levertijd, mogelijk, door corona, langer. Op de tweede dag (woensdag 7 april 20230, reeds afgeleverd. Top!

TOPPY

TOPPY

Fantastische snelle levering met goede service!

De aanschaf van twee robotmaaiers was een grote uitgave. Toch gedurfd om ruim 4000 euro bij een online aankoop over te maken. Met succes! Een snelle levering en de goede service aangezien het om een deellevering ging, is echt super! Vol vertrouwen zou ik zo weer een aankoop doen.

Prima webshop

Goede webshop, duidelijk, snel te vinden wat je zoekt.

Bestelling top geteld levering top

super merci très rapide

Merci beaucoup pour la rapidité.

Prima eerste ervaring

Ik heb wat onderdelen voor mijn Felco snoeischaren besteld. De onderdelen zijn snel geleverd en netjes verpakt. Een goede eerste ervaring met Wolfswinkel Groentechniek.

goede prijs snelle serivice

eerste maal daar gekocht,allesging vlot en werd snel geleverd. goederen zeer goed verpakt. voor herhaling vatbaar

Fantastische levering snel en mooi product

Eindelijk krijgen wij onze kachel goed aan, en het was snel in huis, sneller dan we verwacht hadden.

Snel geleverd.

verstand van zaken telefonische goed verwoord

Via de site eenvoudig de bestelling doen. Snelle levering.

snelle service precies wat ik verwachthad

snelle service, snel contact vanuit de klanten service! Weet jullie zeker te vinden voor de volgende bestelling! nogmaals dank!!!

Top afhandeling

Prima mails over de afhandeling van mijn bestelling. Prima prijs kwaliteit. De velhefboom voorkomt veel onnodig gesjor en kracht bij het zagen van de stammen. Wat een goede uitvinding. Had deze eerder moeten hebben.

Alles goed geregeld

Mijn bestelling opgezocht op de website en besteld en 10 minuten later opgehaald! Perfect geregeld!

Snelle levering, mijn favoriete shop nu.

Snel ,goede info

zeer goed !

prima service

Hoge kwaliteit en betrouwbaar

Geen gestunt met goedkope rommel, maar goede spullen voor een gangbare prijs. Van de verzending kreeg ik een track&trace code. Dat is wel zo prettig als je een dure aankoop doet.

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS