Goede en snelle service.

Lekker duidelijk en snel binnen

Goede service en super snelle levering

Goede service en super snelle levering. Ik zou tegen de mensen willen zeggen die twijfelen, bestel schnelllllll!!!!

Aanrader voor de tuin

Artikel eenvoudig online besteld en volgende dag al in huis. Prima speciaal zaak en uitgebreide webwinkel.

Super snelle levering

Snel besteld, snel in huis ☀️

Hartelijk dank voor de snelle levering

De bestelling werkte goed.De verwerking van u was zeer snel en ook de levering was super snel en de goederen waren zeer goed verpakt! De goederen zijn zoals aangegeven en van zeer goede kwaliteit! Dank je wel.

perfect verzorgd

Keurig afgewerkt conform opdracht

Heel snelle en vlotte levering! Super!

Nog bedankt voor de snelle levering! Hiermee kon ik de grasmachine nog herstellen tussen de wekelijkse maaibeurt! Topservice!

snel en duidelijk

Snelle levering en mooi product tegen een scherpe prijs.

Uitstekend!!!!!

Snel geleverd, goed verpakt. Wat wil ik nog meer? Niks eigenlijk!!

Superzaak

Snel, gemakkelijk en goedkoop

Bij veel winkels zijn de verzendkosten voor kleine pakketten ook gewoon 6.75eu. Hier was dat niet het geval en dat scheelt toch op kleine bestellingen. Tevens was het pakket snel verzonden en gin

artikel snel ontvangen

Snel en duidelijk afgehandeld

Toch snel geleverd na tv uitzending

Awesome service., 5 *

This company truly deserves 5 stars. I have been ordering this Husqvarna carb. since Oct. it is now March. 2021. 5 times companies had it listed “in stock”... I order, wait foe weeks, Husqvarna did jot deliver... so i csncel the order.. 5 times. With this Wolkswinkel, I placed the order, they came through. 5* service. Thank you. p.s. GLS screwed up with delivery, got a notice that the package will be late 1-5 days.

Snel en correct geleverd, top

Prima en snel geleverd

Goede snelle levering

Duidelijke en nette afhandeling

De bestelling zou enige dagen later komen ivm het niet voorradig zijn van het product, werd al binnen een paar dagen geleverd

Vlugge en correcte levering

Bestel en 2 dagen later in huis alles netjes en degelijk ingepakt

Goed geïnformeerd over pakket

snel en goed geïnformeerd

Wat ik nodig had was simpel te vinden op de website

Een overzichtelijke website. Ik had alleen een paar veertjes nodig voor mijn snoeischaar. Zo gevonden, zo besteld en redelijke verzendkosten. Én lekker snel geregeld :-) Mijn snoeischaar kan weer even mee.

Goede Artikelen, snel bezorgd.

supersnel geleverd

Product is geheel in orde en de zending is zeer snel geleverd. Precies zoals het hoort.

Vlot en zorgvuldig

Vlot en zorgvuldig. Prima website

zeer snelle en correcte levering

snelle levering en correcte service

Niets op aanbrengen merken

Super snel en perfecte service

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS