Snelle voordelige levering

Snel en goed!

Goedkoop en super snel bezorgd

Tja eigenlijk gewoon zoals het hoort, goedkooper dan de concurrent, super snel verstuurd volgende dag in huis en netjes op de hoogte gehouden van de status!

Gewoonweg super

Goede uitleg,snelle service en produkt is super.

Servies en kwaliteit product is helemaal geweldig.

Ik had een bestelling gedaan op woensdagmiddag en donderdagmiddag al is huis. Ik had het internet afgezocht naar mijn product en ze waren de goedkoopste. Ik word erg blij van deze site. Gr. Hans

Goed product.

Attente zorg voor aflevering product!

Super snel

Makkelijk om onderdelen te vinden op de website! En een snelle levering! In een woord top!

Geen opmerkingen

Geen opmerkingen

Snelle levering netjes bericht

Werd netjes gebeld dat de bestelling klaarlag. Maar kwam er achter dat ik het verkeerde besteld had.Netjes advies gehad over wat ik wel had willen bestellen, dat was niet op voorraad en de levertjes onbekend daarom had ik gekozen voor afhalen en pinnen bij afhalen. Maandag avond had ik het besteld en donderdag’s kreeg ik bericht dat ik het kon afhalen zeer tevreden met het product. Alleen jammer dat je door de COVID niet rustig in de winkel kan rondkijken was er nog nooit geweest maar kan niet wachten om een keertje rustig rond te kijken in de winkel

Goed product, snelle levering

Zonder omhaal bezorgd, voldoet aan de verwachtingen

"gewoon" goed

eenvoudige bestelling gedaan die in alle zorgvuldigheid werd behandeld

Prima producten, snelle levering en goede service!

Prima geregeld, helder communicatie.

Van bestellen tot en met afleveren verliep soepel en klantvriendelijk. On-line bestellen gaat hier erg goed maar een bezoekje aan de winkel is ook de moeite waard ontdekte ik bij het ophalen van mijn spullen.

Zeer te vreden

Snel geleverd en product goed. Dus geen gedoe!

Snelle top service!

Bestelling geplaatst, en werd goed op de hoogte gehouden van waar mijn bestelling op dat moment was. Helaas een klein foutje doordat er iets miste in het pakket, Maar dat kan gebeuren. Het was snel opgelost met een telefoontje. En binnen een dag was het item alweer binnen. Zeer tevreden snelle en duidelijke service.

Na initieel probleem toch opgelost

Na ontvangst van naar mijn mening incomplete bestelling heb ik zoals gevraagd via de mail gereageerd. Ondanks de melding dat de mail binnen 4 werkdagen wordt beantwoord, zijn we daar inmiddels overheen. Na telefonisch contact is alles alsnog opgelost en is kosteloos de juiste bestelling geleverd.

snelle en correcte levering

snelle en correcte levering

Alles op voorraad en snel verzonden.

Voor mijn Husqvarna kettingzaag had ik een paar kleine onderdelen nodig en Wolfswinkel had alles wat ik zocht én op voorraad! Zaterdag besteld, dinsdag in huis. Top!

Snelle en goede levering

Goeie ervaring met goede service.

Snelle bezorging

Product was hier het goedkoopst en werd snel bezorgd!

Perfect. Beter kan niet.

Alle details perfect weergegeven op de website. Super makkelijk te bestellen en binnen de 2 dagen geleverd zoals afgesproken. Helemaal top!

Snelle levering netjes

Zeer snel geholpen via mail En super snelle levering Product was orgineel

Snel en juiste product

Al heel lang op zoek naar het onderdeel.

redelijk snelle levering en goed ingepakt.

redelijk snelle levering en goed ingepakt.

Goede producten en snelle levering!

De site is duidelijk, overzichtelijk en de prijzen gunstig.

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS