Ondanks dat het advies op afstand was voelde het als een bezoek aan de winkel. Maatwerk advies ontvangen waarbij ik de producten kon bestellen die ik daadwerkelijk nodig had. Om 15:00 besteld en de dag erna om 11:00 in huis. Mede door het ruime assortiment van de webshop, het advies en de service kan ik de webwinkel aan iedere (groen-) specialist aanbevelen!

Zeer snel en accuraat geholpen!

Meindl sportwax besteld voor mijn wandelschoenen. Site is heel duidelijk alsook de communicatie over betaal- en verzendprocedure. Heel helder allemaal.

Vlot en snel

Niets op aan te merken

Goede ervaring.

Veel keuze en een snel en betrouwbaar bedrijf

Super goed.

Snelle levering en zeer vriendelijk geholpen.

Alles wat je nodig heb word hier aangeboden

Elk product wat ik nodig heb is hier te verkrijgen allen zou het zoeken naar onderdelen van machines makkelijker te vinden moeten zijn en ik mis een filter bij de cataloges. Verder snelle levering goeie prijs en enorm klant vriendelijk

Alles juist en goed geregeld en afgehandeld

alles super

bestens

Topservice

Snelle en correcte levering. Tevens ook de enige webshop waar ik mijn product op vond. Heel blij!

schnell geliefert. sehr gute qualität

kam schnell, macht einen hochwärtigen und stabilen eindruck. alles top

Juiste onderdeel, snel geleverd

Nieuw wormwiel nodig, onderdeel opzoeken en bestellen. Makkelijk en snel.

Zeer tevreden over de aankoop

Product komt perfect overeen met wat ik dacht gekocht te hebben. Eerlijke prijs

Goede artikelen

Goede artikelen en snel geleverd, klasse.

Alles volledig als verwacht

Snel, makkelijk en goed

Vlotte levering

Goed assortiment en levering binnen enkele dagen. Top winkel!

Doen wat ze beloven

De ene dag besteld en de volgende dag zonder problemen geleverd. Dat is precies wat we willen!

Het product was snel gepakt ondanks dat het niet klaar gelegd was.

Ik werd snel geholpen en had mijn spullen snel om aan de slag te gaan voor herhaling vatbaar.

Uitstekende ervaring

Goede duidelijke website Perfekte service en snelle levering Goede verpakking Zeer tevreden

Goede prijs en snelle levering.

Ik heb tuingereedschap besteld van Gardena. De prijs was zeer scherp en de levering ging snel.

Netjes, snel en correct gevraagde product geleverd

Positief snel geleverd

Perfect levering met de juiste parts op basis van duidelijke technische tekeningen.

Zeer duidelijk bestellen met technische tekening waar de onderdelen bij staan voor een husqvarna 315 grasrobot!

Goede artikelen, snelle levering

Ik heb hier voor het eerst iets besteld. Binnen een paar dagen had ik mijn bestelling naar alle tevredenheid binnen. De boombeschermers die ik heb besteld passen precies en het tasje is leuk. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd

Wat een snelle service, dag later had ik de producten al in huis!

Goed materiaal snel geleverd.

Dag na plaatsing bestelling de materialen al in huis. Top!

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS