Persoonlijk: Top dat jullie echt rekening houden met mijn situatie!

Wij kregen stratenmakers om de tuin opnieuw te bestraten. Veel te laat bedacht ik om nu toch echt een bewateringssysteem (micro-drip van Gardena) aan te leggen. Maar natuurlijk ONDER de tegels! Dus gebeld met Wolfswinkel. Ik had met name de 13mm buis de volgende dag al nodig! En het is gelukt! de buis kwam apart binnen en was er de volgende dag al! de overige spullen keurig 1 dag later. Erg blij mee!

Snel ontvangen

Snel, betrouwbaar & goed geprijsd

Super snelle levering

Vlak voor het einde van de middag onderdeel besteld en de volgende ochtend afgeleverd.

Snelle Jelles

Snelle levering, mooi product

super

goede service, snelle levering

super

snel, goedkoop, makkelijk, goed en meteen bezorgd

Zeer goede winkelervaring

Goede kwaliteit aan goede prijzen. Kan ik zeker aanbevelen!

Er werd snel geleverd en duidelijk gecommuniceerd.

Één woord perfect

Besteld en de dag erna correct ontvangen

Artikel geleverd met prima voortgangsinfo

Enig commentaar is dat er wel een heel zware verpakking zat rond de twee lichte veertjes die ik had besteld. Hadden ook wel in een envelopje gekund.

Prima snel geleverd

Bestelling was snel binnen en waar voor je geld

super webshop en snelle levering

Zeer ruim assortiment, makkelijk te vinden en je word goed op de hoogte gehouden hoever het is qua leveren.

Uitstekende service

Na een teleurstellende ervaring bij Toolmax was dezelfde bestelling bij Wolfswinkel snel geregeld. Ook de telefonische service was zeer goed, ik ben erg tevreden.

Snel ,duidelijk en goed

Online winkelen anno 2021

Overzichtelijke website, snelle en nette levering. Online winkelen zoals je dat vandaag de dag verwacht!

De sevice was goed, bij leverproblemen een goed alternatief.

Bij het uitleveren was het niet voorradig maar samen zijn we op een goed alternatief gekomen.

100%

Supersnelle levering

Spullen snel en netjes bezorgd, exact wat ik ervan verwachte. Top

gemakkelijk, snel goed verpakt en degelijk.

Het is gemakkelijk om wisselstukken op te zoeken en ze te bestellen. En dit gaat gepaard met een vlotte levering.

Zeer goede ervaring

Product zoals beschreven, snel geleverd en correcte prijs tov andere websites.

Zekere aanrader!

Snel, zorgvuldig en precies zoals omschreven. Super !

Uitstekende winkel met goede service

Had nog nooit van deze winkel gehoord,maar omdat ze iets in de aanbieding hadden toch iets besteld.Je wordt van alles op de hoogte gehouden en leveren snel hun artikelen.Zou er zeker meer dingen gaan bestellen.

Perfecte service

Ik was op zoek naar een beregenings set en kwam uiteindelijk terecht op Wolfswinkel. Ik kreeg een duidelijk overzicht met opties. De prijs is de beste voor wat ik kon vinden; vooral de kwaliteit van de site en de service zijn perfect. Elke stap in het proces wordt gedeeld zodat je op de hoogte bent van de situatie en wanneer je het pakket kan ontvangen. Zeer tevreden dus!

super snelle levering

Goed bedrijf netjes en snel geleverd.

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS