Mooie zaag gekocht.

Mooie zaag gekocht. Snel bezorgd. Ik blij.. kon direct gaan zagen..

Overzichtelijke website en snelle levering.

Kiezen en vergelijken verloopt vlot. Levering aan huis verloopt vlug en correct.

Alles in orde

Vriendelijke service afhalen

Makkelijk bestellen online. Afhalen in Hoenderloo, ondanks even wachten, vriendelijk personeel bij de balie. Erg blij met mij nieuwe kloofbijl

ik heb gekregen wat ik bestelde

er was niets byzonders aan mijn bestelling, ik had iets nodig, deze winkel verkocht het.

Was iets fout gegaan met betaling, waardoor deze op ander ordernr geregistreerd was. Vol vertrouwen de bestelde artikelen meegekregen, topgedoe

Donderdag besteld, vrijdag perfect geleverd!

Zeer tevreden, aanrader!

goed telefonisch geholpen

Prima, duidelijk en snel geholpen. Dank

goede prijs snelle levering

mooi aanbod en concurrerend

Gardena robotmaaier gekocht

Eerst telefonisch contact gehad met een zeer vriendelijke medewerkster. Daarna de bestelling via de website gedaan en de volgende dag was mijn robotmaaier geleverd.

Prima ervaren

Alles is goed en snel afgeleverd.. alleen was het een verjaardagscadeau en dat stond duidelijk op mijn notitie. Het was een kleine moeite geweest als de prijzen van de producten waren eraf gehaald.

Besteld en goed ontvangen

Goed en duidelijk

goede materialen, duidelijke omschrijving, snelle levering, en goede service

Klantvriendelijk website met klantvriendelijke afwerkimg

Er wordt een produkt geleverd wat 100% voldoet aan de verwachtingen Ook qua prijsvoering uitstekend. Kon op internet geen goedkopere vinden.. Duitse aanbieders kunnen een paar euro eronder zitten, maar dan betaal je alsnog tot €30 verzendkosten.. Wolfswinkel rekende voor dit bedrag geen verzendkosten. 3 maart besteld en 4 maart in huis! En dat in deze tijd van overbelaste pakketdiensten. Mijn complimenten! .

Snelle en goede afhandeling

Positief en vlotte afhandeling

snel en perfect

beveel Wolfswinkel zeker aan

Goed, nette prijs en snelle levering

(Aankoop van een Gardena spiraal tuinslang set) Duidelijke website met erg nette prijzen. Het bestelproces is duidelijk met een goed ingepakte snelle levering. Wolfswinkel was voor mij onbekend maar ik zal er zeker meer bestellen.

Goed materiaal, prettig geholpen, voldoet volledig aan de verwachting

‘s Avonds besteld, de volgende dag ophalen, prettig geholpen, e.e.a. volledig conform de opgewekte verwachtingen.

Goed en snel

duidelijke omschrijving produkt ook prijs was super snelle levering top

fijn om met wolfswinkel iets te bestellen dit is zeker voor iedereen een aanrader

prima service

Producten werden 2 dagen later bezorgd. Helemaal prima

Snelle levering van een zeer goed product.

Probleemloos

Eenvoudig bestellen, vlotte levering.

Topservice

Zeer degelijke site met uitgebreid gamma, snelle levering!

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS