Wel vaker wat besteld komen hun belofte na

Prima geregeld

Prima geregeld

Duidelijk en correct

Spullen besteld, ging zeer makkelijk. Werd goed op de hoogte gehouden betreffende de bestelling. 1 product was later beschikbaar en dit werd duidelijk gecommuniceerd. Wellicht verpakking iets sterker maken, 1 bijl was door de verpakking heen gegaan, gelukkig wel een beschermer op het hak gedeelte.

Mooie spullen

Heel tevreden met de Gardena plantenspuiten voor binnen en de goede bezem voor buiten. Snelle levering.

betaalbaar en snel

Deense houtolie besteld, goede prijs en snel geleverd via GLS

Kwalitatief op tijd uistekende levering

Duidelijke website, snelle levering!

Binnen 24 uur geleverd. Top!

Snel geholpen en snel geleverd helemaal top

Mijn bestelling was binnen 24 uur op lokatie. Netjes doorgeven wanneer aankomst pakket verwacht werd. Ik was meer dan tevreden. Dank je wel voor deze goede service.

Mooi assortiment en supersnelle levering.

Mooie producten en de levering was ook super geregeld. We bestellen daarom vaker bij Wolswinkel.

Uitstekend materiaal

Vorig voorjaar had ik een uitschuifbare boomzaag van Wolf te leen. Werkte geweldig fijn en licht, als een mes door de boter!!! Daarom besloot ik al gauw zelf 1 te kopen. Op ons erf is er genoeg mee te doen....... door het fijne materiaal om mee te werken nu zonder tegenzin.

Uitmuntend in keuze. prijs en afhandeling

Een duidelijke site met de juiste producten tegen mooie priis. Na bestelling, heldere, dudielijke informatie over status. Snelle levering.

Snel overzichtelijk

Ik heb ( voor eerst in m’n leven) besteld bij Wolfswinkel en ondanks slechte weer Werd het heel snel geleverd! Prijs van product is in verhouding met andere bedrijven goedkoop. Informatie die je krijgt als je eenmaal hebt besteld is duidelijk en overzichtelijk. Niets dan lof voor Wolfswinkel en daarom zal ik in toekomst weer bij hun bestellen en mensen in mijn omgeving Wolfswinkel aanraden! Dank

Perfecte zaak!!

Goede website. Bestelling snel te regelen. Concurrerend prijsniveau en snelle levering. Ga zo door!

Prima ervaring en service gericht

Ik heb gebeld wanneer de bestelling zou komen en jullie wisten direct mijn order te vinden en correct uit te leggen wanneer vermoedelijk geleverd zou worden. En dat klopte perfect!

snelle levering en fijne site

lage prijzen met een snelle levering na nog snellere zoekopdracht via hun website.

Super snel en correct echt heeeel goed

Ik bestelde eind Vd middag n kettingzaag onderdeel, had t de volgende dag begin Vd middag al echt heel goed. K heb zelfs t onderdeel nummer nog ff telefonisch gecheckt de mevrouw wist t precies zonder aarzeling echt n vettige tien. Heel goed

geweldig gereedschap

goed spul snelle levering

Goede klantenservicen duidelijk

Toen ik contact opnam met de klantenservice over wanneer mijn pakketje verzonden zou worden dacht de mevrouw achter de telefoon goed mee met mij

Goed verpakt snel geleverd

Heel goed, geen aanmerking

Prima gegaan

van bestelling tot aan levering prima geinformeerd

Mooie bijl, snelle levering, goed verpakt!

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS