9.6

Alles prima, niets te zeuren.

Producten waren snel geleverd en goed verpakt. Wat uitdagingen met voorraad werd ook goed opgepakt.

Alles Super!

Schnelle Lieferung, guter Service! Artikel wie beschrieben! Eine Weiterempfehlung!

Zum ersten Mal bestellt. Bin sehr zufrieden. Top

Prima product!

Duidelijke website, snel geleverd, goede communicatie omtrent de levering en last but not least een prima product, heb er dit weekend direct goed gebruik van gemaakt!

perfekt gelaufen

schnell und gut

Zeer snelle levering!

Ondanks de drukte voor webshops en de aanstaande sneeuw werd binnen 48 uur de bestelde slee geleverd.

Fijn bedrijf!

Snelle levering, correcte en duidelijke afhandeling van zaken, fijne klantenservice met betrouwbare antwoorden.

Top geregeld mij zoon erg blij gemaakt met jullie snelle service

Bedankt voor de upgrade van de slee mijn zoon is super blij. Met vriendelijke groet Raymond

prima service!

Mijn eerste ervaring met Wolfswinkel zijn naar volle tevredenheid. Prima service, zeer goed geholpen en professioneel te woord gestaan. Hier kun je met een gerust hart iets bestellen.

Eerste bestelling

Mijn eerste bestelling geplaatst, heel vlug en correct geleverd

Super geholpen en snel ontvangen

Heel goed telefonisch geholpen en het product de volgende dag al in huis. Helemaal top

Snelle levering van de order

Goede prijs, service en prettige mensen

Zeer snelle levering en product voldoet aan verwachting.

Continu op de hoogte gehouden van bezorgingsproces.

Snel, foutloos en perfect

Super snelle service. Ik had ivm de komende sneeuwstorm snel goede snowboots nodig. De Meindl's zitten perfect en zijn super warm. Bedankt voor de snelle actie zodat ik 18 kilometer heb kunnen wandelen in de sneeuwstorm! Guido

Perfect geregeld!

De bestelde slee was niet meer voorradig, we ontvingen een betere voor hetzelfde geld.

Heel snel!

Mijn bestelling was na 24 uren al bezorgd.

Slee bestelt en op tijd geleverd!!

Super bedankt voor de snelle levering!! :)

Goed en duidelijk

Geen problemen, ondanks dat mijn bestelling uit Ieriland komt. Ander bedrijeven zijn niet zo behulpzaam.

Ondanks drukte snel geleverd!

Nog gauw even zout en een strooier bestellen voor de winter ons land met sneeuw bedekt. Even gebeld om te horen hoe snel er geleverd werd. "We doen ons uiterste best alles er op tijd uit te krijgen". Nou, dat is gelukt. Laat de sneeuw maar komen.

Bestellen bij Wolfswinkel is top

Heb besteld bij wolfswinkel en deze items zijn supersnel geleverd Hier mogen veel winkels een voorbeeld aan nemen

Bestelling en levering zonder problemen

Het was mijn eerste bestelling bij Wolfswinkel en ik ben tevreden op alle niveaus: dienst, communicatie en kwaliteit van het product

Snelle goede levering

Goed product snelle levering