snelle correcte afhandeling

Prima ervaring met deze webwinkel.

Snelle en goede levering

Direct en goed geleverd

Uitstekende service

Vriendelijk, behulpzaam en een groot assortiment in artikelen van hoge kwaliteit.

Alles sehr gut!

Sehr schnelle Lieferung und perfekte Qualität!

Goed verpakt, snelle levering

We hebben een slijper besteld. Goed verpakt en snel in huis! Top gedaan!

Top...

Mooie site, Goede producten en snelle levering.

Super Service

Quick delivery, perfect condition, realistic pricing, great service.

Goede website met juiste info om de goede onderdelen te bestellen

Super goede en mega snelle service! Het zitje zit op de slee en de kids kunnen morgen heerlijk sleeen! Kids blij, papa en mama blij! Top service!

To the point. Goede informerende communicatie

Zakelijke, snelle en duidelijke levering gehad.

Was netjes ingepakt en precies wat ik bedoel netjes afgeven door post .nl dank je voor de service ineke van den Tillaart

Fantastische service!

De medewerkers van Wolfswinkel Groentechniek zijn ontzettend behulpzaam. Ondanks de drukke tijden voor webshops staan ze je telefonisch uitgebreid te woord en nemen ze echt de tijd voor je. Goed advies en zelfs toen ik per ongeluk wat vergeten was in m’n bestelling, dachten de medewerkers in oplossingen en was dat ook zo weer geregeld! Helaas voor ons niet om de hoek, maar zou bij Wolfswinkel zo weer online bestellen. Super service!

Goede service, snelle levering.

Goede service, snelle levering.

Super site

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Gewoon goed!

Snelle verzending, goedkope verzendkosten en goede prijs van producten. Gewoonweg goed!

Snel geleverd. De slee had een afwijkende kleur, hier is netjes over gebeld of dat een probleem was.

perfecte service

ik geef geen 10 , omdat Wolfswinkel na de betaling meldt , dat er "OVER ENKELE OGENBLIKKEN " een bevestigingsmail komt / niet juist , de bevestiging kwam pas enkele UREN later. Dit kan een verbeterpunt zijn. Voor het overige : ALLES SUPER

Snel geleverd en degelijk product

Snelle levering, product van goede kwaliteit en prima prijs. Ik bestel hier zeker nogmaals!

Komen beloftes na!

S ochtends een sneeuwschuif besteld, paar uurtjes later al de verzendbevestiging en de volgende dag in huis. Goed verpakt. Top dus.

Snelle levering en het goedkoopst!

ik ben zeer tevreden

Een hele goede service en een snelle levering ik ben heel blij met de sokken voor in de laarzen en vooral met dit weer.

Snelle levering, goede omschrijving

Snelle levering, goede omschrijving

Snelle levering ondanks corona drukte

Husqvarna kettingzaag gekocht, deze is voor de tijd getest, zit dus al benzine en olie in, meeteen aan de slag. Zondagavond besteld, dinsdag bezorgt, tussentijd op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Prima service !!!

Onderdeel snel geleverd

onderdeel van husqvarna robotmaaier snel geleverd.

Makkelijk te vinden en goede afhandeking

Snelle levering en goedkoop

13 Krimweg A