perfekt

alles perfekt

Snelle reactie en ophaaltijd

Zoals altijd, topkwaliteit en betrouwbare service

product is zoals verwacht

Een supersnelle levering , prima

Gewoon gedegen en goed

Prima webwinkel, bestellen verliep soepel, goede mogelijkheid om aan te geven dat product bij de deur mocht worden gezet. Kunt zelfs aangeven waar ze het moeten achterlaten, eerste keer dat ik dit zie bij een webwinkel! Verder netjes op tijd aangekomen en goed verpakt. Product ook van goede kwaliteit (Fiskars x25 kloofbijl, kan ik aanbevelen!) Gelukkig en gezond nieuwjaar allemaal! Mvgr Richard

Keurig geholpen

goede bediening en service aan robot goed uitgevoerd.

zie boven.

Top geregeld!

Goede begeleiding en dat resulteert in een product dat aan sluit bij mijn wensen. En dat tegen een nette prijs!

Goed geïnformeerd over mijn levering

Ik bestelde en werd door mails op de hoogte gehouden en Zeer snelle levering

Supergoed

Snel, eenvoudig en goed

Goed en snel geregeld

Goeie service en goed geteld ivm na bestelling

excelent

excelent

Zeer fijn allemaal

Ik ben ruim tevreden. Ik kende eerlijk gezegd dit bedrijf niet. Ik moest op deze site kijken voor een kerstcadeau lootje van iemand die ik had getrokken voor zijn cadeau. Ik heb de snelheid en andere service allemaal als zeer prettig ervaren. Ook vond ik het zelf een prima artikel en zal ook ik zelf eens vaker gebruik maken van deze website.Ik zeg dus heb je iets nodig voor in de tuin? Ga na Wolfswinkel.

snelle afhandeling

goed verzorgd verpakt en snel ontvangen supper

Goed geholpen

Goed telefonisch bereikbaar, snel antwoord en fijn dat we het konden ophalen

Heel mooi product die wat precies voldoet aan de verwachting!

Ik zag bij iemand de koffie pot voor outdoor gebruik voorbij komen die ik al een tijdje zocht. Heb hem daarna ook besteld en ben super blij met de valhal outdoor koffie pot. Hij was snel bezorgd en makkelijk te bestellen.

Op zich prima maar wel laat verstuurt

Goed product tegen goede prijs

Zeer snelle en correcte levering, uitgebreid gamma. Aanrader!!!

Een leuk ding

Ik was eigenlijk op zoek naar een andere variant, maar deze is zeker net zo goed. Een echte aanrader voor de jager die elektronisch wil lokken.

Komen na wat ze beloven

Snelle levering ondanks eindejaars drukte. Specifiek product alleen daar te verkrijgen. Top.

Geweldige service

Je wordt goed op de hoogte gehouden en duidelijke website

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd

Heel vlotte afhandeling

Vlotte afhandeling en levering van mijn bestelling. Bedankt voor de service.

Top, alles volgens plan.

Binnen 48u geleverd in België. Pakket te volgen via track and trace. Correcte prijs

Vlekkeloos proces van bestelling tot aflevering!

Prima ervaring. Goede communicatie.

Snel, efficiënt, goed verpakt, juiste inhoud, Top;

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS