Product was goed en snel bezorgd

Prima producten en service.

Regelmatig wat besteld bij Wolfswinkel. Er gaat wel eens wat mis, maar het wordt altijd prima opgelost. Aanrader!

prima service

keurig netjes afgeleverd, prima tack & trace.

Professionele zaak met betrokken personeel

Bij Wolfswinkel grijp je niet snel mis. Het personeel is betrokken en bekwaam en helpt je de juiste aankoop te doen, klein of groot. Bovendien is het een winkel om lekker rond te kijken en inspiratie op te doen voor professioneel bosarbeid of outdoor activiteiten.

Snel geleverd met duidelijke informatie

De bestelling werd de volgende dag al geleverd en was super netjes verpakt. Daarbij was de informatie over mijn order ook super uitgebreid en duidelijk.

Kleine bestelling groten verzorging!

Ik heb een kleine bestelling gedaan van ongeveer 10,- euro maar ik ben overal van op de hoogte gehouden, bevestiging van je bestelling, betaling voldaan, pakket afgeleverd aan PostNL, levertijd, levering en bevestiging van je levering! En daarna vragen ze je nog of ze het wel goed hebben gedaan! Als je ziet hoeveel energie er in zo een kleine bestelling wordt gestoken, dan weet je gewoon dat er voldoende aandacht en zorg aan wordt besteed en dat geeft een veilig gevoel!

Ruim assortiment, goede prijzen en een snelle levering

Ik zocht een terugslagklep 3/4" Wolfswinkel heeft deze op voorraad voor een concurrerende prijs. Snelle levering; de volgende dag al in huis. Zeer tevreden

Perfect !

Zeer goede website, uitgebreide keuze, vlotte bestelling, snelle levering niks aan te verbeteren ! Marc uit België

Top prijs en service!

Bij van Wolfswinkel een Rider 213c gekocht met een super goede aanbieding. Product werd netjes door van Wolfswinkel thuis afgeleverd waarna we ook een spoed cursus kregen hoe de machine werkte. Al met al super tevreden!

snel, goed, duidelijk, klasse!!!

Groot assortiment, nette prijs, supersnelle levering, kortom klasse service!

Topproduct, snelle en correcte levering!

Goede service en snelle levering.

Goede service en snelle levering. Vorig jaar ook bij Wolfswinkel tijdens Black Friday samen met iemand anders wat besteld en toen is ook alles goed en snel geleverd. Zeker een aanrader om hier te bestellen.

Snel makkelijk en zoals omschreven

Snel besteld, zonder te veel gedoe, snel gelevert. Top

Alles goed geregeld

Goede artikelen alles heel duidelijk en alles fijn geleverd

Goed ingepakt en snelle levering!

In het verleden regelmatig in de winkel in Hoenderloo gereedschappen gekocht. nu voor het eerst via webshop een Kettingzaagonderdeel gekocht. Door de bouwtekeningen op de site, goed het juiste artikel kunnen vinden,

Ondanks een levering in 2 delen, is alles toch goed gekomen.

Ik had 2 dezelfde vijltjes gekocht. Bij levering van het bestelde bleek dat er slechts 1 vijl geleverd werd. Als reden werd opgegeven dat er niet meer in voorraad waren. Aan het eind van de maand werd wel het volledige bedrag van mijn rekening afgeschreven. Hierop heb ik gebeld en werd me medegedeeld dat door Corona de levering langer duurde dan normaal. Een week later heb ik alsnog het 2e object ontvangen. Hiervoor werden geen extra bezorgkosten in rekening gebracht. Enig opmerking hierop: het bedrijf had mij zelf eerder kunnen informeren en dat ik niet zelf eerst het initiatief moest nemen.

Snel en simpel.

Snel en simpel.

Communicatie is goed, belofte nagekomen

Bestelling eerder in het jaar gedaan. Ik wist dat het een aantal maanden zou duren. Toch heb ik intussen contact gezocht met Wolfswinkel. Er werd gelijk contact met mij opgenomen. Bestelling inmiddels afgeleverd, Ik zou zeker weer bij Wolfswinkel bestellen.

Vlotte service en snelle levering

Vlotte afhandeling via de webshop. Goede verpakking en duidelijke communicatie...

Zeer snelle levering

Gewoon super

Mijn bestelling geplaatst en zonder zorgen werd alles keurig op tijd bezorgd super

Puur positief

Heel snelle verwerking en levering van mijn bestelling! Top!

Snel geleverd!

Geleverd product voldoet helemaal aan de verwachtingen, en snel geleverd!!

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS