Top,geregeld!

Keurige vlotte afhandeling van mijn bestelling!

Het product op tijd en in goede staat ontvangen

Fijne ervaring: het product op tijd en in goede staat ontvangen. Ook het telefonisch contact was uitstekend, juiste informatie en een vriendelijke behandeling

Professioneel bedrijf

Zeer uitgebreide assortiment, snel geleverd.

Snel en correct

Geweldig dat het ook mogelijk is om kleine aantallen te bestellen, die ook nog eens snel geleverd werden

Super tevreden over snelle en correcte levering.

De levering gebeurde precies op het tijdstip dat werd meegedeeld in de mail. Je kon ook perfect de levering volgen via de link in de mail.

Goede service, vriendelijke medewerkers.

Ik kreeg een mail dat de bestelling onderweg was, helaas geen vermelding van een tijdstip. Onze bestelling is de volgende dag geleverd. Het contact hierover met de medewerker van Wolfswinkel Groentechniek VOF verliep heel klantvriendelijk en duidelijk. Het bestelde product bevalt uitstekend.

Altijd fijn klantvriendelijke ervaringsdeskundigen te treffen.

Ik ben al jarenlang klant bij Wolfswinkel, alleen maar positieve ervaringen gehad met de winkel en zeker niet in de laatste plaats het personeel. Ze nemen de tijd zelfs in deze coroNARE tijd om uitleg te geven over het gekochte artikel. Ook de aftersales is erg goed. Kortom een topbedrijf

Prima service en bestelling snel geleverd precies zoals ze beloven.

Goede kwaliteit gereedschap

Redelijk op tijd geleverd ondanks het corona virus.

Degelijke firma!

Keurig netjes te woord gestaan aan de telefoon, alles zoals het hoort.

Vlotte probleemloze aankoop en levering aan een voortreffelijke prijs

Geen problemen. Vlotte levering. Mooie aankoopprijs Toestel onmiddellijk in werking gesteld en heb nu een bladloos grasperk.

Goed presies wat ik socht

Perfect wat ik zocht

Juist zoals ik het verwacht had

outstanding

verkoop prima maar nazorg niet

juiste levering, maar geen gehoor bij een klacht, ze hebben gewoon niets laten weten.

Zij doen net iets meer dan een ander

Twee dagen na mijn bestelling werd aan huis geleverd. Ik stelde vast dat het toestel reeds benzine in was. Na even te hebben gebeld naar hun vriendelijke klantendienst, vernam ik dat zij steeds het toestel voor levering controleren en er inderdaad benzine in doen. Leuke verrassing !

top

Wel een hele grote doos voor inlegzolen.

Scherpe prijs, snelle service

Producten goed gevonden, en snel geleverd. Pakket werd in 2 delen aangeleverd dit was niet geheel duidelijk. Belangrijkste is dat het snel en goed geleverd is en dat is gebeurd. Zou hier volgende keer weer bestellen zonder problemen.

Nette service

Product zoals omschreven en snel geleverd

Vlot en betaalbaar

Ik wilde voor mijn vorstgevoelige planten met jute een beschermlaag aanbrengen. Jute is een natuurlijk product, geeft toch circulatie etc. Maar als je veel planten hebt, moet het ook nog betaalbaar blijven. En dat is Wolfswinkel met daarnaast een vlotte levering. Echt goed tevreden.

Specifieke onderdelen besteld voor 1 type machine en deze waren snel geleverd. Goede communicatie en snel geregeld, top!!

Stuk defect aan de bladblazer. Stuk besteld en 2 dagen later is de husqvarna weer in orde! Top!!!

Prima service!

Prima , vroeger dan verwacht en degelijk verpakt

Makkelijk besteld, vlot geleverd. Gewoon zoals je het verwacht.

Makkelijk besteld, vlot geleverd. Gewoon zoals je het verwacht.

Uitstekend!

Duidelijke website, product snel en goed verpakt verzonden. Aanraders!

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS