Super snelle goede service

Snelle levering en de kwaliteit is goed. Webshop is makkelijk in gebruik. Dikke 10 voor dit bedrijf.

Goede en snelle levering

Prima product en snelle levering!

Niet verwacht

HEB DONDERDAG BESTELD VRIJDAG AL IN HUIS DE VERPAKKING WAS ZEER GOED VERZORGD ZEER NETTE AFHANDELING

Goed geleverd inclusief juiste info, top!

Bijzonder onderdeel besteld, netjes op de hoogte gehouden en toen snel geleverd. Duidelijke info er bij gedaan, you tube video montage er bij. Helemaal top!

Super Service

Vandaag besteld, morgen in huis !

Keurig

Alles was netjes verpakt, en keurig op tijd bezorgd.

Gewoon goed

Snelle service, goede communicatie wanneer product afgeleverd zou worden. Verpakkingsdoos kan wat kleiner.

makkelijk kiezen en bestellen

fijne winkel en ook de prijs valt mee

Sneller en beter kan het niet!

Goed verpakt, precies op tijd, scherpe prijs!

Super tevreden

Alles is vlot verlopen, de bestelling voldoet volledig aan de verwachtingen. Zeer tevreden.

Supersnelle levering

Nergens in een winkel of speciaal te krijgen...een O-ring voor een hogedrukspuit. Internet bood uitkomst. Bij Wolfswinkel had ik het beste gevoel. Dus 's-middags besteld en de volgende dag in de bus. Over de vorderingen van mijn bestelling werd ik prima op de hoogte gehouden. Prima dus.

Perfect, net als mijn aankoop (Meindl Perfect)

Goed assortiment en van de gekochte schoenen alle maten en dat zie je niet vaak. De gekochte schoenen zijn Meindl Perfect, ondertussen mijn derde paar.

prima levering en mooi snel

prima, kritische note: verpakking kon kleiner ( enveloppe was voldoende)

perfect

heel goede dienst verlening

correct materiaal

Snelle afhandeling en levering! Duidelijke Website.

Mijn lievelingswinkel... ik wil altijd bijna alles kopen. Wanneer ik r ben. Ook altijd goeie en uitgebreide vakkundige service.

prima afgehandeld

duidelijk en snel, producten goed verpakt

Zeer nette en vlotte afhandeling

De snelle service en het informeren over de levering bevalt super! Dit is het eerste contact, en wie weet volgen er meerdere...

Goede snelle service

Goede snelle sevice

As advertised!!!

Goed, snel en de prijs was zeer concurerend. De set ziet er zeer degelijk uit. Het mes is ietwat aan de kleine kant (lemet). Maar dat was puur de verwachting in vergelijk met het werkelijke.

Fantastische service nog betere producten

We hebben een set bijlen besteld. Ze waren de volgende dag al binnen! De bijlen zijn fantastisch! Geweldige kwaliteit beter als je had kunnen verwachten. Wij zouden ze zeker aanbevelen

Snel

Snel geleverd en de goedkoopste voor mijn artikel.

Prima levering, snel, goed verpakt

Perfect wat ik moest hebben

Snel en vakkundige afwikkeling.

Goed, indien nog wat meer nodig kom ik zeker nog eens terug.

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS