uiterst tevreden

goed materiaal vlotte levering thanks

Geweldige service

Ik had het verkeerde product besteld en na een telefoontje werd het heel snel geregeld en opgelost.

Heel goed.

Alles klopt. Zowel her materiaal als de levering.

ik sta versteld van de snelle afhandeling.

Ik had een paar boutjes nodig voor mijn heggenschaar. Geen idee waar dat vandaan te halen was. En was van overtuigd een nieuwe te moeten kopen. Merk ingetypt. Wolfswinkel kwam te voorschijn met uitgewerkte tekeningen en ik kon mijn boutjes bestellen. De volgende dag had i k het in huis.

Goede service, snelle levering.

Prima bedrijf

Scherpe prijzen en snelle en correcte levering!

PRIJS - KWALITEIT ZEER GUNSTIG

Correcte service met goed prijs-kwaliteit verhouding

Perfecte winkel

Mijn oude kettingzaag defect. Diagnose heel snel gesteld in de eigen werkplaats van Wolfswinkel Hoenderlo. Conclusie: defecte zuiger en cilinderwand. Aangezien de zaag ruim 20 jaar oud was besloten een nieuwe te kopen. Goed advies gekregen, zaag gelijk door het vakkundig personeel gebruiksklaar gemaakt. Geweldige service. Binnen 1 uur de winkel uit met een nieuwe zaag.

Alles top van bij de bestelling tot levering!

Leuk te ervaren hoe goed en vlot mijn bestelling is verlopen!

Correct geleverd

Door de vlugge levering van dit onderdeel draait mijn toestel al terug.

uitstekend

tot het kleinste onderdeel afzonderlijk verkrijgbaar

Goed, snel

Snel afgehandeld en bezorgd, mooi product.

Graag weer.

Perfect verloop van aankoop. Correcte prijzen, geen overbodige kosten voor verzending of betaalmethode. Levertijd redelijk. Onverwacht groot aanbod. Een nieuwe parel ontdekt onder de webshops. Aanrader, ook vanuit België.

Snelle levering en makkelijk te bestellen

perfect verlopen

perfect verlopen vlugge levering

Juiste en gedetailleerde catalogus

Zeer goede catalogus, correcte afhandeling, tijdig geleverd. Puik en pluim.

Super goede en snelle afhandeling van mijn bestelling

Heb een Fiskars takkenschaar besteld bij Wolfswinkel Groentechniek vanwege de mooie aanbieding. Was aangenaam verrast door de snelle verzending en het keurig verpakte artikel. Zeker een aanrader om te bestellen bij deze firma.

snelle service goed prijs

goedkoopste op het internet, snelle vlotte levering

Absolutely excellent !!

Ordered on Saturday, delivered home in France on Thursday... And for a very decent cost.

Prima afhandeling

Snellel levering, goede prijs kwaliteit

Geweldig snelle service en afhandeling

Goed gevarieerd aanbod. Uitstekende omschrijving van de artikelen. Aandacht voor de klant, voor, tijdens en na de aankoop.

Product correct geleverd!

Alles correct verlopen.

Gemakklijk in communicatie

Aangezien ik een probleem had met ontvangst en niet zeker wist of het product zou passen gebeld over de levering welke ik niet in de retourperiode terug zou kunnen sturen indien dit nodig zou zijn, was geen probleem en dit kwam wel goed werd mij via de telefoon verteld! Zeer vriendelijk en meedenkend!! Zoals je het graag ziet.

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS