Fijn klantgericht contact en een snelle levering!

Kleine wijziging in de bestelling die snel werd beantwoord en opgelost. Daarna snelle levering, erg tevreden over de volledige service!

perfecte levering

besteld betaald enkele dagen later geleverd ideaal

Snelle en correcte levering, product voldoet aan alle wensen.

Scherpe prijzen en goede service.

1min puntje ik kocht iets voor €300,00 toen gaven ze mij iets van €700,00 foutje dus maar is weer goed opgelost.

Breed assortiment, nette prijzen, snelle levering

Gewoon hartstikke goed geregeld. Nette prijzen, goede producten en duidelijke communicatie tijdens het hele order traject. Zeker aan te raden!

Prima service en snelle levering.

Bestellen ging zeer makkelijk. Vrijdag besteld, zaterdag in huis

Goede communicatie

Goede prijs

Supersnel geleverd. Top.

Supersnel geleverd. Top.

Goed luisterende en meedenkende medewerker

We kwamen voor een boomzaag en keken bij de maairobot. Toen we aan de beurt waren vroeg de medewerker of we ook nog vragen over de robot hadden. Hier had hij iets over opgevangen. Helemaal niet opdringerig, maar juist dienstverlenend. Wij gaan er nog wel een keer terug komen.

Mijn bestelling dag nadien deels geleverd Wat begrijpelijk is ten tijde van corona Nabestelling ook vlot geleverd samen met de deelslevering Aan de telefoon had ik zeer vriendelijk en behulpzame mensen Voor mij was het voor gardena tuinbesproeing Echt een topfirma Echt een aanrader ,kan ze iedereen aanraden

Goede communicatie over verloop bestelling en snel geleverd.

Goede communicatie over verloop bestelling en snel geleverd.

Prima en snelle service.

Prima en snelle service.

Ook als je een keer wat terugstuurt gaat alles goed!

Het product dat ik bij wolfswinkel bestelde (een Flymo maaier) heb ik weer terug gestuurd omdat-ie voor mij echt niet geschikt was. Ik vond het zelf heel vervelend om te doen; ik stuurde een product terug dat toch duidelijk uitgeprobeerd was, en daar zit je als verkoper dan weer mooi mee te kijken. De afhandeling was uitstekend, ik kreeg snel een retour adres opgegeven en na het opsturen hebben jullie snel het bedrag op mijn rekening teruggestort. Volgens mij kun je service en betrouwbaarheid van een bedrijf toch vooral beoordelen als het een keer niet helemaal zo loopt als je zou willen. En daar heeft wolfswinkel uitstekend op gescoord!

goede communicatie , goede service

Een artikel was niet meer leverbaar , te oude grasmaaier , geen probleem ,geld van niet meer verkrijgbaar onderdeel werd zonder problemen terug gestort.

Beste voorraad, beste omschrijving

Fijn adres om online je jachtschoenen te kopen. Ruime voorraad en beste omschrijving. Direct bevestigingsmails en status updates van de bestelling. Aanrader!

Gewoon perfect!

Snelle verwerking en levering.

Snelle levering. Duidelijke communicatie per mail mbt status

Uitstekende service en zeer snelle levering!

Prijs kwaliteit super Snelle levering

Top product, top service!

Zeer tevreden over het product. Nadien nog een vraag en telefonisch zeer vriendelijk en professioneel geholpen.

Snelle en goede service

Snelle en goede service

Mooi ruim en duidelijk aanbod

Ik was op zoek naar een v-riem voor mijn zitmaaier en kon nergens de echt juiste specificaties vinden, totdat ik op deze site kwam. Je typt je model en merk in en je hebt direct de hele onderdelen lijst, dat is alles wat je nodig bent. De snelle levering met track & trace is ook een zeer fijne toevoeging. Kortom zeer tevreden over de website en als ik weer wat nodig ben weet ik waar ik moet zijn :)

Gewoon waanzinnig goed, echt on-Nederlands goed!!!!!

Mindblowin’

Snelle levering, correcte prijs en kwaliteitsvol

Voordelige keuze, scherpe prijszetting en snelle levering. Meer moet dat niet zijn!

goede service en volgens afspraak

Snelle en correcte levering

Alles werd snel geleverd. Elk product zat in eigen gesloten (blister)verpakking. Precies zoals je verwacht van top service. Geen leveringskosten is meegenomen.

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS