Fantastic

Very efficient and good communication. Look forward to buying more in the future

correct en sneller dan verwacht, maar...

1. mijn beoordeling versturen lukte echter niet zomaar: kreeg steeds het foutbericht dat m'n mailadres niet ok was, dat automatisch was ingevuld en ik niet kon aanpassen. m'n mailadres is [email protected], maar de website verving dit onterecht door ivanlippens [email protected]. ik heb m'n mailadres in de url zelf moeten aanpassen om het goed te krijgen. 2. ik stelde een vraag over het aangekochte product, waar ik nooit antwoord op kreeg, behalve het automatisch bevestigingsantwoord.

Mooie top spullen en snelle service

Het is een hele complete en professionele winkel De service is top en bij bestelling heel snel in huis Echt een aanrader

prima service

snel geregeld

Prima !

Keurig bezorgd conform afspraak, zo te zien ook afgesteld en getest voor verzending , perfect !

Perfecte website, en levering

Perfecte onderdelen tekening van husqvarna motorzagen zodat je de benodigde snel en gemakkelijk kunt bestellen voor een mooie prijs

Ruim voldoende

Zoals beloofd geleverd

Werd netjes op de hoogte gehouden van de levering. Levering was wel later dan verwacht.

Een droom!

Vrijdag namiddag besteld, zaterdag geleverd. Alles perfect verlopen.

Erg klantvriendelijk

Ik heb al vaker dingen gekocht bij jullie ook in de winkel en jullie zijn erg klantvriendelijk. Ik wilde wat bestellen wat niet meer leverbaar was,en toen hadden ullie nog wel andere optie s

Snelle en goede service!

Een ruime keuze en een goede service. Ook de levering van het product is snel.

Goed en snel!

Snel en netjes geleverd!

Alles mooi optijd

Perfecte levering en snel

Snel en netjes

s avonds besteld en de volgende dag al bezorgd. Je wordt netjes op de hoogte gehouden. En de prijs was de beste online.

Goede informatie, uitstekende service en supersnelle levering: perfect!

Goede telefonische informatie over het product ( zaaglaarzen), waardoor het makkelijker kiezen was. Via e-mails up to date gehouden over de levering en die was echt supersnel! Echt heel prettig en goed!

Heel tevreden over de levering

zeker nog producten bestellen

Uitstekend product tegen de laagste gevonden prijs.

Na het plaatsen van de bestelling werd deze snel verzonden. Het product voldeed exact aan de verwachtingen en de prijs was de absoluut laagste die ik vinden kon op internet. Al met al kan ik niet anders zeggen dat ik uiterst tevreden ben met het bedrijf, de service en het product (Fjallraven broek).

Super vriendelijke service!!

Zeer vriendelijk personeel. Na een vraag werd ik binnen 10 minuten terug gebeld met een duidelijk en eerlijk verhaal!

Alles goed geregeld

Prima afhandeling, snelle bezorging.

Vriendelijk geholpen en snelle levering. Ondanks dat alles buiten de winkel moest gebeuren ivm Covid en geboorte van een kleindochter?

Makkelijk bestellen vlug leveren

Onderdeel vlug gevonden op site

Zeer snelle levering, goed product!

Gränsfors bruks mini bijl kwam zeer snel. Product is uitstekend. Enige minpunt dat ik kan bedenken is dat het bijgeleverde boekje in het Duits was en een zeer grote vlek erop had. Dit is slechts een detail. Ik ga zeker nog een keer bestellen bij de wolfswinkel

supersnelle levering

super snelle levering.