Snelle levering, binnen 2 dagen!

Goede prijs en snelle levering.

Net als bij eerdere bestellingen alles dik in orde.

super

alles snel en perfect geleverd

Kundige mensen en perfecte service

Een Husqvarna kettingzaag besteld, welke ik per pakketservice wilde laten bezorgen. Aan de telefoon werd mij verzocht om de zaag te komen halen zodat er een uitleg gegeven kon worden. Zeer fijn, want de praktijk ervaring van de kundige medewerkers haal je niet uit een gebruiksaanwijzing! Later op de dag toen ik het zelf moest doen kwam ik er niet helemaal uit; een belletje naar Wolfswinkel en het was opgelost.

Snel en correct

De bestelling is zeer correct verwerkt

Goede site, prima prijsstelling

Van tevoren even gebeld of ik het dezelfde dag, kon ophalen. Lag keurig klaar. Ook nog even keurig verpakt toe ik aangaf dat het voor een cadeau was. Service zoals je het graag ziet.

Prima service door snelle levering

Het bestelde apparaat werd vlot geleverd.

Duidelijke uitleg op de site en snelle verzending

Prima uitleg van product op de site. Artikelen zijn snel verzonden.

Snel geleverd, goed product.

Snel geleverd, goed product.

Ruime keuze uit kwaliteits artikelen.

Heb eerst even contact opgenomen over de levertijd en ben vriendelijk geholpen. Het bestellen verliep eenvoudig en ik kon ook kiezen voor achteraf betalen. Wolfswinkel was ook nog eens de voordeligste!

tout a fait satisfait de mon achat

je trouve que tout a était parfait et rapide entre la commande et la livraison je vous remercie.

11:15 besteld en rond 20:30 in huis!

Heb hier een slangenwagen set besteld van Gardena. Supersnelle levering. Het leek erop dat de doos wel een keer open was geweest, maar alles zag er nieuw en onbeschadigd uit. Erg tevreden.

Proefessioneel

Bestellen was gemakkelijk, product topklasse en contact met het bedrijf uiterst correct en professioneel.

keurig correcte levering

ben zeer tevreden over de correcte levering.

Producten van goede kwaliteit, persoonlijke service

Ik heb bij Wolfswinkel een prachtige (hand) grasmaaier gekocht. Topkwaliteit uit Zweden. Niet op voorraad maar toch snel geleverd. En tussendoor met veel geduld en aandacht op de hoogte gehouden door de klantenservice. Top! Zó hoort het.

Goede service, snel

Prima afgehandeld

snel en goed

ok

Uitstekend!

Nette doos, snelle levering! Overzichtelijke en goed werkende webwinkel!

besteld, betaald, ontvangen op 2 dagen tijd. top.

service zoals verwacht.

Keurig en juist geleverd

Snel en goed

Pakket met juiste item snel en goed geleverd

Snelle en nette levering

Na het bestellen goed op de hoogte gebracht wat de status was van de bestelde artikelen zodat gepland kon worden wanneer ik thuis moest zijn om het pakket te ontvangen

Heel goed,

Lage prijs in vergelijking met andere sources. Top qualiteit.

Ongelooflijk goedkoop en snelle levering!

Ik heb een aantal winkels gecontroleerd maar heb bij Wolfswinkel de goedkoopste prijs gevonden. De levering was ongelooflijk goed en snel. Ik ben erg tevreden en zal zeker terug komen om iets te bestellen.

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS