Vlotte levering

Het 2e artikel was niet op voorraad, met de verzending van het 1e werd niet gewacht tot het 2e binnenkwam. Keurig. Het 2e kwam een aantal dagen alsnog binnen. Mooi opgelost

Snel en goed

Dat spreekt voor zich.

vlot en op voorraad

vlot en op voorraad

Prima geholpen door een jonge enthousiaste medewerker.

Prima geholpen door een jonge enthousiaste medewerker die 'meedacht' en alternatieven voorstelde.

Prima webshop

Veel keus, goede informatie, snelke levering en werd goed op de hoogte gehouden van het bestel-en leveringsproces

Ze halen de filters uit de verpakking en verkopen ze los!!

Heb hier filters gekocht van 3m. 10 filters in het totaal(5x2 verpakt). Toen ik de bestelling aankreeg zag ik dat 2 filters al uitgepakt waren dus geen beschermfolie meer hadden. Dit is waarsch omdat ze de filters per stuk verkopen op hun site zodat het lijkt of je niet veel betaald voor de filters maar uiteindelijk heb je er wel 2 nodig dus moet je de prijs ook maal 2 doen. Dus wanneer iemand er 5 bestelt krijgt deze er 2 verpakt aan en 1 los. Hierdoor hebben ze er waarschijnlijk meerdere losse filters liggen en heb ik deze gekregen. Ik vind dit niet kunnen dat een winkel filters die niet mogen uitgepakt worden verkopen als losse filters. In deze tijden van corona zeker niet. Ik weet niet wat er met de filters zijn gebeurt, hoe ze zijn bewaard, hoelang deze al uit de verpakking zijn. Heb hier ook een mail over gestuurd maar nooit antwoord van gekregen. Nooit meer koop ik nog iets bij hun en wil de mensen hierbij ook waarschuwen als ze hier iets willen kopen. Pas op!!!

Supersnelle service

mijn sproeiers werken weer. Best lekker met dit weer. Bedankt!

Ook voor een klein artikel even grote service

Ook kleine bestellingen worden met dezelfde accuratesse afgehandeld!

Prima is de service!

Heel snel, heel adequaat en dan nog een perfect product op de afgesproken tijd!

Snel, vriendelijk en in orde!

Snel geleverd en vriendelijk aan de telefoon.

Net een beetje extra

Ontzettend nette en vlugge service. Net dat beetje extra door avondbezorging aan te bieden. En ontzettend fijn dat de kettingzagen afgesteld worden. Zwaar en ketting erop en direct zagen!

Super snel! Zeer tevreden

Volgens hun website, zou ik mijn bestelling binnen 2 dagen ontvangen, maar was de volgende dag! Super snel, en ik ben er bij mee.

Top product

Vlotte en snelle levering

Makkelijk te bestellen via de site, vlotte afhandeling en duidelijke communicatie!

Alles helder en overzichtelijk, duidelijkheid over waar je aan toe bent.

prettig op tijd goed verzonden en uitstekende kwaliteit

Is de eerste keer maar zeker niet de laatste keer. Vriendelijke groet, Adri Notten

Lage prijs en een goed advies

Ik wacht op een antwoord naar aanleiding van mijn laatste mail waarin ik heb aangegeven dat spoeldraad van Fo 47 vast zit omdat de draad naar het midden van de rol loopt (zie hiervoor mijn foto van deze situatie)

Accurate update na leveringsvertraging!

Goede terugkoppeling nadat een artikel niet op tijd geleverd kon worden.

Supersnelle levering, prima!

Op tijd besteld en dezelfde dag keurig geleverd, top!

Snel geleverd tegen goede prijs

Vlot en efficiënt

Vlot en efficiënt

Alles was perfect,kon niet beter!

Alles supersnel geleverd,volgens afspraak.

prima, snel, correct

prima, snel, correct

Betrouwbaar

Perfecte behandeling en levering van de bestelling

Snelle service en keurige afhandeling.

Na de bestelling had ik de volgende dag al mijn product in huis. Alles ziet er keurig uit. Top gedaan!

prima alles geregeld

mijn eerste reactie op de sterren was niet goed! Deze wel

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS