Tekentang..nog geen teek gehad om uit te testen .;-)

Top. Snel en keurig volgens afspraken.

Gewoon goed.

geweldig

Voor de eerste keer bij jullie een bestelling geplaatst, de volgende dag zoals gezegd in huis. Voor een goede prijs, onze dank

Goed product en snel geleverd.

ik deed een bestelling, en voor ik het wist, had ik het in huis.

Geweldige service!

Moest bellen voor het juiste nummer van een onderdeel, kreeg snel de goede informatie en had het dezelfde avond al in huis! Top!

Via internet besteld en de volgende dag konden wij de bestelde producten al komen afhalen!

uitstekend

Fantastische service,heel duidelijk allemaal.

Super service

On time in full

Voor de middag besteld, zelfde dag in huis

Product gevonden en met service geleverd. Geheel tevreden.

Snelle levering, goede communicatie

De bestelling is in twee delen geleverd. Dat was me bij de eerste levering nog niet Helemaal duidelijk, maar de levering was veel sneller dan verwacht en de communicatie van zenden tot ontvangen heb ik als zeer prettig ervaren.

Goede service, snelle levering

In corona tijd goede service en snelle levering.

very good

Everything ok and fast delivery

alles prima verlopen en een goede prijs

Uitstekende service

Perfecte service

Top, eerste bestelling

Gardena Aquazoom voor de beste prijs. Snel en netjes in de avond bezorgd door vriendelijke koerier!

Snel en juiste product geleverd

Goede ervaring. Eerste keer besteld en product zoals omschreven binnen paar dagen thuis ontvangen. Super service.

Alles is prima . Snelle levering en product ok. We hebben al een paar mensen enthousiast voor het aparaat gemaakt

Besteld en snel geleverd, top!

Besteld en snel geleverd, top!

Makkelijk

Makkelijk en duidelijk alles gewoon te bestellen en zo in huis

Op voorraad, en de volgende dag al in huis!

Filters besteld ten tijde van schaarste vanwege Corona. Ruim op voorraad en de volgende dag al in huis. Top service!

Snelle levering, nette afhandeling.

Gewoon netjes zoals het hoort: duidelijke webshop, snelle levering, heldere afhandeling.

Veel keuze en snelle levering

Duidelijke site en zeer veel keuze. Snel geleverd en goed geïnformeerd over de levering. Zeer tevreden!

Voldeed volledig aan mijn verwachtingen

Deskundig advies op mijn vragen alvorens tot aanschaf over te gaan. Na mijn bestelling dezelfde dag nog bezorgd zonder verzendkosten. Ook prijstechnisch de goedkoopste.

Snelle levering, niet duur

Het bestelde werd snel geleverd .

Fantastisch bedrijf

Fantastisch bedrijf!! Spullen snel binnen. Ook voordeliger dan andere aanbieders.

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS