Goeie prijzen, betaalbare verzendkosten En klantenservice goed bereikbaar en snel geholpen

Prima vlotte service!

Vlug onderdeel in huis , vlotte service.

Geweldig snelle levering!! Mooi product voor een goede prijs!!

De bijl, van Bruk, die ik heb gekocht voldoet in volledigheid aan mijn verwachtingen. Geweldige aankoop!!

Uitstekenede dienstverlening

Ik had 2 onderdelen besteld die elders niet meer in het assortiment zaten. Helaas was 1 onderdeel niet leverbaar. (Vandaar 1 puntje minder omdat hij wel te bestellen was). Ik werd hier voortijdig telefonisch over geïnformeerd met ook de vraag of ik daarmee de order nog wilde doorzetten. Dat wilde ik en daarna werd het vlot geleverd. Ook de vooraf ingevulde velden bij bv deze enquête geeft bij mij aan dat er naar een positieve klantbeleving wordt gestreefd.

Precies conform verwachting

Kleine bestelling, maar keurige communicatie en de verwachting wordt volledig waargemaakt. Product komt volgens planning thuis!

Goed informatie en correcte afhandeling

No nonsens afhandeling en zoek mogelijkheid in website kan wat beter. Soms via omwegen bij het product gekomen.

Goed product, fijne service

Prettig

Scherpe prijs, bezorging duurde wat langer, maar ok!

Zie titel. Vanwege de prijs en lagere portokosten hier besteld. Alles verder prima, zeer tevreden ook met het product, alleen de bezorging liet even op zich wachten. Week tussen bestelling verzending niets gehoord. Wel goedgekomen allemaal.

perfect, kundig, vriendelijk, zeer hulvaardig

alles perfect!!

Gewoon goed

Ondanks niet op voorraad toch relatief snel geleverd

Goede prijs prima levering

Keurig afgeleverd. Gewoon bestellen en ontvangen. Komt dik voor elkaar

Eenvoudig snel en correct

product wat ik heb besteld was eenvoudig te vinden op de website, groot assortiment. Bestelling was eenvoudig en levering door PostNL prima uitgevoerd. Martin

Correct en Snel geleverd

Perfecte levering en binnen 1 dag al in huis. Daarnaast goede en correcte communicatie via mailing!

goed en duidelijk

goed en duidelijk

Alles correct en snel verlopen!

Alles correct en snel verlopen!

Zeer goede ervaring

Snelle levering, goed op de hoogte gehouden van de status, beste prijs, overzichtelijke website.

Alles prima geregeld en snel geleverd.

Zie boven.

Eenvoudig bestellen en snel leveren

Ik was een onderdeel modig voor een machine, via de exploded view was het makkelijk om deze te vinden en te bestellen!

Goede service en snelle levering.

Ik ben zeer tevreden met deze levering. Goede prijs, heldere omschrijving, mooie kwaliteit producten die voldeden aan mijn verwachting. En ik had het snel in huis. Dank Jaap

Een snelle, goedkope en adequate service

Dit bedrijf verslaat zijn concurrenten op het gebied van leveringssnelheid, productprijs en afhandeling.

Supersnelle service en topproductreb!

Echt geweldig snel geleverd in nette doos. Top kwaliteit producten tegen echt scherpe prijzen!!!

Uitstekende en snelle levering.

Doen wat ze beloven, snelle service tegen een scherpe prijs!!

Nooit eerder zaken mee gedaan, maar alles vlot en goed verlopen.

Moest snel een onderdeel hebben en gevonden op de website van Wolfswinkel. Na een snelle. Controle van website, bedrijf en recensies besloten om bestelling te plaatsen. Alles snel, goed en voorspelbaar verlopen. Niets op aan te merken, zou zo weer bij Wolfswinkel bestellen.

Zeer snelle bezorging

De bestelling was heel snel in Belgie

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS