Zaterdagavond boombeschermers besteld. Woensdag binnen.

Compleet assortiment en snelle levering

Wolfswinkel is voor mij de referentie voor Husqvarna & Jonsered onderdelen. Van explosietekening naar levering in enkele klikken: handiger kan het niet.

Ruime voorraad en snelle levering!

Top service, 's morgens besteld en dezelfde avond nog met Red je pakketje gratis in huis!

fantastisch

De bestelling werd vroeger geleverd dan vermeld was.TOP!!!

Duidelijke info en snel geleverd

Duidelijke, overzichtelijke site. Info over status bestelling/ levering e.d. heel goed. Levering ook snel gedaan. Aanrader!

uitstekend

goede, snelle levering

Via internet, duidelijk zoekprogramma, snelle betaling en snelle bezorging

Snel bezorgd, voldoet aan de verwachtingen. Top

Prima service en levering zeer spoedig!

na telefonisch contact direct een aanpassing doorgevoerd in het bestelsysteem (via tekening bestellen)zodat ik alle benodigde onderdelen voor mijn Husqvarna rider tijdig geleverd kon krijgen, prima service en levering, een aanrader!

Geweldig bedrijf

Super snelle levering van het bestelde artikelen. Zeer tevreden!

Super maar dan ook super snelle levering.

Maandag namiddag een onderdeeltje kapot gedaan aan mijn kettingzaag. Het juiste onderdeel super snel.gevonden en besteld dinsdag namiddag was ik terug aan het zagen.

snel geleverd en hadden precies wat ik zocht

ik was opzoek naar een stikker voor mijn motorzaag, de motorzaag komt uit 1997 en ik dacht dat ik nooit de juiste stikker zou vinden. ik had al meerdere sites bezocht maar deze verkochten allen volledige kits voor 27 euro met stikkers die ik niet nodig was.

Snelle levering, duidelijke communicatie.

Prima voor elkaar.

Goede en snelle levering.

Zie vorige.

Geweldig!!!

Goede communicatie, snelle levering!

Perfecte en zeer vlotte levering !!!

Toevallig op Wolfswinkel terecht gekomen. Vond wat ik zocht. De bestelling is zeer vlot en prima geleverd. Volgende keer ga ik beslist weer naar dit adres. Een aanrader. Fam. Reumer

Uitstekende telefonische voorlichting

Echt geweldig dat tijdens het advies gesprek de artikelen al vrijblijvend in mijn winkelpand werden gezet. Echt klasse!

Alles ok en snel geleverd

Alles ok en snel geleverd!

Er werd adequaat geregeerd op een klein vraagje over mijn bestelling. Super!

Alles correct

Snel uitgevoerd , perfect

Top 10

snelle bediening top

Geweldig!

Snelle levering en duidelijke website. Kom zeker terug bij jullie op korte termijn en zal andere het aanraden

Perfect product, snelle levering

Erg tevreden met deze webwinkel. Product werd snel geleverd, groot assortiment. 1 tip misschien wel ff beschermend inpakken. Het voorwerp zat in een grote doos en schoof alle kanten op.

Netjes geregeld

Zoals verwacht van de Wolfswinkel netjes geregeld en voor een mooie prijs.

Très satisfait

Commande conforme et expédition rapide. Emballage soigneux.

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS