perfect

kan niet beter

Snelle en correcte levering. Top!

Gewoon top. Snelle en correcte verwerking van de bestelling. Alle bevestigingen, facturen, leveringstatus in de mail. Super helder en prettig!

Uitstekende service

Ik was al een tijdje op zoek naar onderdelen van een Husqvarna Rider, bij van wolfswinkel vond ik de benodigde 3d tekeningen met bijbehorende artikel nummers en prijzen , direct in de winkelwagen onder te brengen, de tekeningen hebben mij ook nog geholpen met het bekijken van de constructie van de maaier. Dit heb ik als zeer prettig ervaren en ik zal zeker terugkomen als klant, levering was ook prima.

levering zoals de planning Wolfswinkel mij had doorgegeven.

Het is nog maar mijn 2de bestelling bij wolfswinkel en 2 keer zonder problemen. Correcte levering volgens afspraak. We werden zeer goed op de hoogte gehouden van het verloop van de levering.

Livraison très rapide et emballage top.

Xx

zeer goed

snelle levering en originele onderdelen.

Uitstekend!

Uitstekende service

Netjes afgehandeld en snel bezorgd

Ruim assortiment op een duidelijke site. Goede communicatie na bestelling en keurig op tijd geleverd.

Erg snel en goed

Goed product tegen goede prijs en werkelijk waanzinnig snelle levering (12 uur besteld en voor 19.00 had ik het in huis). En de trach and trace van Red je Pakketje is geweldig! Dank.

Zoals een webshop hoort te functioneren

Duidelijke omschrijvingen in de webshop, snelle levering van het juiste item!

Super behulpzaam.

Problemen met 550xp. Met name Laurens bedankt voor het mee denken en het bieden van oplossingen. Uit eindelijk slechts een membraan die lastig deed. Nogmaals dank. Super service !

simpel bestellen, eenvoudig betalen en snelle levering

Goedkoopste op internet en prima service en communicatie

Echte service zoals je wel wenst..maar niet overal te vinden is,

Via de web shop makkelijk en vooral ook snel geholpen. Door Corona ben ik nog niet in de winkel geweest.......ik ben benieuwd!

Snel en corect

Enkel positieve ervaring

Prima product en snel geleverd

Zelfs sneller geleverd dan was aangegeven. Inmiddels gebruikt en zeer tevreden. En ... de goedkoopste.

Snelle levering van kwalitatieve producten.

Zowel de bestelling als levering loopt super vlot. Ook in België!

Snelle levering van een kwalitatief product

De bestelling werd vlot afgehandeld en kort daarna stond ik met mijn nieuwe kledij (anti-tekenbroek en sokken) in het plaatselijke natuurgebied.

was een probleem met de levering. Is naar behoren opgelost

Snelle levering Goede stevige verpakking

Perfecte service

Tijdig geleverd en verder geen problemen.

Snel en correcte levering

Snel en correct.

tres tres serieux je le recommande vivement

cammander plusieur article es recue tres rapidement

Snel-correct-eenvoudig

Duidelijke website, gemakkelijk om uw produkt, onderdeel terug te vinden.

Goede informatie en zeer snelle service

Telefonisch goede informatie ontvangen. Beloofde bezorging voor 12 uur volgende dag. Wat ook werd nagekomen. Vriendelijke medewerker.

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS