Snelle service en duidelijke website

Snel gevonden wat is nodig had, tegen een goede prijs

Alles ok

Alles goed geregeld

Zeer goeie service en zeer vriendelijk!

Ik was al een tijd op zoek naar een neuswiel voor mijn Oregon zaagblad en bij van Wolfswinkel was hij binnen 2 dagen geleverd! Perfecte service en erg vriendelijk! Keep up the good work!

Top geregeld.

Per ongeluk verkeerd nummer bij mijn adres Ingevuld. Maar werd direct opgelost!!

Goeie service

Omdat post nl niet op tijd was met bezorging gebeld met Wolfswinkel en kreeg zeer correct antwoord op mijn vragen.

Online gezocht wat ik moest hebben. Gevonden en besteld aan de laagste prijs en zeer snel geleverd. Meer moet dat niet zijn!

Alles netjes op tijd, zoals beloofd

Site bekeken, bestelling geplaatst en netjes afgeleverd zoals beloofd. Geen zorgen maken ...

safe snel en simpel

word hier erg blij van je besteld, betaald en hebt je spullen zonder enige moeite binnen 2 dagen binnen en je word goed op de hoogte gehouden over je bestelling

Snelle levering, product goed beschermd.

Hoewel het product qua kleur moeilijk zichtbaar is op de foto in verband met de oliën die op het hout wordt gesmeerd, kwam de kleur in werkelijkheid niet als een verrassing. Er is een zo mogelijk realistisch beeld weergegeven. De levering is snel en het kwam goed beschermd aan. Ook was deze prijs inclusief bescherm leer van de bijl, wat als een cadeautje voelt. Een 100,- tegoed bon zou bij mij uitstekemd van pas komen! Geweldige winkel met jaloersmakende producten!!

Alles uitstekend.

Goede prijs, goede correspondentie, snelle levering en goed product.

Snelle levering aan een eerlijke prijs!

Snelle levering aan een eerlijke prijs!

ondanks coronamaatregelen kon het wat langer duren maar had het 2 dagen later al in huis

Snelle levering. Netjes verpakt. Miste alleen een omschrijving.

Geweldige service.

Geweldige service.

Uitstekende service. Zeer snelle vertraging. Perfecte verpakking !

Uitstekende service. Zeer snelle vertraging. Perfecte verpakking ! what else ?

Op tijd en op maat

Prima service en levering van t product

Zeer goede service

Kwaliteitsonderdelen

Super snel geleverd en tegen een schappelijke prijs.

Goede service en snel geleverd en uitstekend op de hoogte gehouden hoe en wat. Verder zat er ook een echt papieren factuur bij. Ik kom hier zeker terug bij deze top winkel.

Alles ging goed

x

professioneel

Bestelling en afhandeling effectief, correct en snel

Vlotte en complete levering

Onderdelen in een keer geleverd en goed. Nette prijs.

Wordt altijd netjes en correct afgehandeld

Wordt altijd netjes en correct afgehandeld

Prima, fijne en betrouwbare webshop

Mijn ervaring met deze webshop is positief. Na telefonisch contact een aantal zaken besteld. Medewerker waarmee ik gesproken heb is klantvriendelijk,denkt mee en is kundig. Daarnaast vind ik hun bezirgservice erg prettig. In plaats van een halve dag vrij te maken om te wachten op een pakketje, geeft deze bezorgdienst een tijdslot aan van een half uur. Track&trace functie is super! Al met al een webshop waar ik vaker zal bestellen en die ik aan iedereen van harte kan aanbevelen.

wat ik zocht vond ik bij Wolfswinkel

Wolfswinkel heeft een steengoede webwinkel, ik heb een tuinmachine van ongeveer 23 jaar oud maar Wolfswinkel kan nog alle onderdelen leveren tot in de kleinste details. Via tekeningen en bestelnummers is het gemakkelijk te vinden en te bestellen, ik vind dit heel bijzonder.

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS