Erg goede prijs tov concurrentie

Op basis van prijs besloten om bij van wolfswinkel te bestellen. Geen tracking gekregen dus bezorging was een verassing.

Gewoon goed

Keurig gedaan

3 tal artikelen besteld Niet allemaal op vooraad Keurig in deelzendingen ontvangen

Ontzettend snel opgestuurd, super. Fijne webshop om te bestellen.

duidelijk en zeer voordelig

Vandaag besteld en morgen al in huis, keurig afgeleverd. Ik ben zeer tevreden. Wolfswinkel staat nu in de taakbalk.

Prima verzending!

De gehele aftersales verloopt zoals je mag verwachten anno 2020. Er zijn grotere partijen die dit stukken minder doen. Goede info omtrent levering. En product is ook volledig naar tevredenheid.

Correcte en snelle service.

Correcte en snelle service met een duidelijke communicatie.

De voordeligste en ook nog eens exact volgens afspraak geleverd

Ik heb mijn nieuwe Flymo zweefmaaier bij Wolfswinkel Groentechniek gekocht vanwege de laagste prijs. De levering was keurig binnen de gemelde termijn. Kortom; een prima product erg voordelig geleverd volgens belofte.

Snelle levering, goed product

Ik had een flymo grasmaaier besteld. Was hier goedkoper dan elders. Werd snel geleverd en doet het prima naar wens.

Gewoon top

Smorgens besteld en de zelfte dag in huis klasse ik koop nog meer dingen bij jullie top bv gaa zo door

Goede prijs en snelle levering

Goede (voordelige) prijs en kwaliteit. Alsmede een snelle levering.

Zeer snelle levering. Mooi verpakt.

Bestelt en heeeellll vlot geleverd,

goede en snelle levering

goede en snelle levering

Een prima service

x

Kwaliteit

Snelle en duidelijke omschrijving en verzending

De bestelling was niet helemaal compleet maar na mijn belletje werd het resterende deel op dezelfde dag geleverd. Prima prijs en goede service! Bedankt!

Veilig online shoppen in een winkel met leuke prijzen!

Vlotte levering en communicatie. En bovendien leuke prijzen voor de artikelen.

Top.

Echt snelle levering top bedrijf

Super geregeld! Duidelijk berichtgeving via de mail over de status.

Goed ingeregeld bestel en bezorg proces, met duidelijke informatievoorziening via de email over de status van je bestelling. Top geregeld!

Makkelijk en betrouwbaar bestellen en nog snel ook

Omdat ik op kote termijn een verjaardagscadeau nodig had heb ik een Gransfors bijl besteld. Deze is een paar dagen later (na het weekend) heel soepeltjes verschenen aan de deur.

snelle levering en uitvoerige communicatie over levering

snelle levering en uitvoerige communicatie over levering

zeer tevreden

duidelijke omschrijving van het produkt op de website. goede prijs en snelle levering. top!

Snelle levering!

Snelle levering en goede wedsite

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS