Goede toegankelijke web pagina, snelle levering.

s’Avonds om 21:45h twee niergordels besteld welke de volgende morgen al goed verpakt om 11:00h gebracht werd. Prima service.

uitmuntend

snelle vlotte levering

Goede kwaliteit

snelle service goede kwaliteit duidelijke omschrijving bij het product! Top bedrijf

Gekregen wat ik besteld heb en onderweg goed op de hoogte gehouden

Ik heb gekregen wat ik besteld heb en werd de hele tijd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Het product werkt naar verwachting. Niks op aan te merken.

Geweldige service

Erg fijn dat de tuin machines opgehaald werden en teruggebracht. Geweldige service en klantgericht. Hgr. Roy

Snelle levering, uitstekend product.

Geleverd conform vooraf toegezegde levertijd, goed product tegen een betaalbare prijs. Uiterst tevreden.

Snel en correct

Op de website zelf met de zoekfunctie uiteindelijk de zaken gevonden die ik zocht.

Snelle levering netjes verpakt en goed geïnformeerd

Perfect en supersnel en goede communicatie

Ik heb nu één keer iets besteld en het was supersnel binnen en duidelijk gecommuniceerd

Gewoon bestellingen leveren top!

Uitstekendd

Alles uitstekend.

Top producten binnen een dag geleverd

Altijd kwaliteit tegen scherpe prijzen en snelle levering

snel correct en volledig

In deze tijd is het niet vanzelfsprekend dat webshops alle artikelen op voorraad hebben. Wolfswinkel beantwoordde mijn mail snel en daarna ging alles nog sneller. Netjes verpakt, nette prijs en volledig op de hoogte gehouden per mail. Super voor elkaar.

Zeer snelle levering!

Precies de goede Gardena Sproeier.

Top, snelle levering

Het produkt is zoals verwacht en snel geleverd.

snelle service, producten van hoge kwaliteit

vlotte afhandeling

Goed verpakt en snelle bezorging. Aan te raden.

top

top!

uitstekend

klantvriendelijk snelle service

Goede servies

Snel

super

geweldige ervaring in 1 keer het goede product en overzichtelijk en toch nog snel ivm corona geweldig bedankt

Helemaal top

Goede en snel geleverd

Duidelijke website, prijzen zijn oké, produkt is goed verpakt en snel geleverd.

Vertrouwen in organisatie

Nakomen van afspraak. Snelle levering, waarbij materiaal goed beschermd verstuurd wordt.

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS