Zeer goede en uitgebreide website en perfecte bezorging

Top website en perfecte bezorging

Alles op tijd geleverd.

Snelle bezorging en de beste prijs

Woensdagmiddag besteld, donderdag morgen geleverd. Super service.

Uitmuntend

Het product op tijd geleverd volgens tijdsplanning. Goede communicatie via de mail en site van jullie. Top

Levering zoals afgesproken , op tijd.

Levering , goed beschermd aangekomen,

Helemaal goed en snel geleverd, halve ster aftrek omdat helaas niet in de winkel op voorraad, anders had ik het zelf opgehaald.

Zoals het hoort.

Betreft onderdeel voor snoeischaar Origineel onderdeel voor een goede prijs. Track and trace via de site is ideaal.

perfect

alles vlot verlopen zoals afgesproken

Duidelijke site snelle levering en interessante prijs

Goed!

Snelle afhandeling!

zoals je van een web aanbieder verwacht

Wat ik zocht , gevonden en een dag later thuis

Zeer compleet assortiment

Was op zoek naar onderdeel voor grasmaaier en ben hier geslaagd. Zeer uitgebreid assortiment.

gezocht... gevonden ... besteld .. en geleverd.. gewoon zoals dat hoort!

gezocht... gevonden ... besteld .. en geleverd.. gewoon zoals dat hoort!

perfect

kan niet beter

Snelle en correcte levering. Top!

Gewoon top. Snelle en correcte verwerking van de bestelling. Alle bevestigingen, facturen, leveringstatus in de mail. Super helder en prettig!

Uitstekende service

Ik was al een tijdje op zoek naar onderdelen van een Husqvarna Rider, bij van wolfswinkel vond ik de benodigde 3d tekeningen met bijbehorende artikel nummers en prijzen , direct in de winkelwagen onder te brengen, de tekeningen hebben mij ook nog geholpen met het bekijken van de constructie van de maaier. Dit heb ik als zeer prettig ervaren en ik zal zeker terugkomen als klant, levering was ook prima.

levering zoals de planning Wolfswinkel mij had doorgegeven.

Het is nog maar mijn 2de bestelling bij wolfswinkel en 2 keer zonder problemen. Correcte levering volgens afspraak. We werden zeer goed op de hoogte gehouden van het verloop van de levering.

Livraison très rapide et emballage top.

Xx

zeer goed

snelle levering en originele onderdelen.

Uitstekend!

Uitstekende service

Netjes afgehandeld en snel bezorgd

Ruim assortiment op een duidelijke site. Goede communicatie na bestelling en keurig op tijd geleverd.

Erg snel en goed

Goed product tegen goede prijs en werkelijk waanzinnig snelle levering (12 uur besteld en voor 19.00 had ik het in huis). En de trach and trace van Red je Pakketje is geweldig! Dank.

Zoals een webshop hoort te functioneren

Duidelijke omschrijvingen in de webshop, snelle levering van het juiste item!

Super behulpzaam.

Problemen met 550xp. Met name Laurens bedankt voor het mee denken en het bieden van oplossingen. Uit eindelijk slechts een membraan die lastig deed. Nogmaals dank. Super service !

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS