gewoon fantastisch

vanaf bij de bestelling had ik een goed gevoel bij jullie winkel. de site is overzichtelijk en het gamma is perfect . reeds vlug kon ik zien wanneer mijn bestelling zou geleverd worden en zo is het ook gebeurd. De goederen waren zeer goed verpakt en zijn correct geleverd geweest. Ik zal zeker nog bestellingen doen . Hartelijk dank en verder nog veel succes met de verkoop . Hartelijk dank

prima.

Niets op aan te merken. Goede service voor een scherpe prijs.

Goede snelle service en levering

Goede snelle service en levering

Perfecte service

Ondanks het feit dat dit een eerste kennismaking is met uw bedrijf, moet ik bevestigen dat uw bedrijf een perfecte service aflevert

Zeer vlotte en correcte afhandeling

Goede communicatie, correcte afhandeling em levering van geplaatste bestelling. Vlotte afhandeling ondanks de “Corona”!

Snelle levering en nette prijs

Snel geleverd en voor een nette prijs!

Supersnelle service en goedkoop

Supersnelle service en goedkoop We hadden de spullen snel binnen!

Snelle service!

Kettingzaag besteld en idd de volgende dag bezorgd. Er ontbrak helaas handschoenen bij de set maar een mail naar de klantenservice werd snel opgepakt. De handschoenen zijnkosteloos nagezonden. Service!!

Supersnelle levertijd, bedankt

Bestepd en dag later binnen top service

een heel snel levering

heel goede service en mooi geleverd niet lang moeten wachten

Precies wat je zou verwachten van een goede leverancier

Overzichtelijk en correct

Topseller

Heldere communicatie en perfecte levering.

prima producten

Door niet op voorraad zijn van een product duurde de levering iets langer dan verwacht, maar werd wel netjes op de hoogte gehouden.

Snel

Vlug

Snelle en goede service.

Precies volgens beschrijving etc. alles geleverd met de informatie toebehoren.

Heel correcte en snelle levering

Goede prijzen en snelle levering.

Duidelijke site en snelle levering van de bestelling

Ik had twee items besteld. Het kon niet tegelijk geleverd worden, daardoor kreeg ik het eerste item alvast toegestuurd. Wat een service! Super!

snelle levering duidelijke communicatie

duidelijke mailing over de status

Alles prima geregeld

Alles liep prima, mooi op tijd, snelle reacties en een prima grasmaaier. Ging er alleen vanuit dat er ook een bak bij zou zitten om het gras op te vangen maar dat zal ik dan wel verkeerd hebben.

Eerste bestelling top product, snel geleverd!

Eerste bestelling top product, snel gel

Vlot en professioneel

Bestelling wordt vlug geleverd. Bij het sturen van een vraag naar de klantendienst krijg je vlotte en gefundeerde respons.

Goede service!

Goede service en mooie prijzen.

Snel goed net verpakt

Zeer snelle levering. Alles zat goed en netjes verpakt. Duidelijke site. Product is zoals vertoont. Fijn bedrijf.

Snelle service en fijne bezorging. Netjes op tijd

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS