een goede service zoals iedereen het graag heeft.

prima prijzen, vlotte levering zonder gedoe.

Door de Corona maatregelen is de winkel naar buiten verplaatst. Prima gedaan. Personeel is erg vriendelijk. Duidelijke on-line webshop.

Vlot en keurig geleverd

De bestelling is snel en keurig geleverd.

Makkelijk bestellen, veel betalingsopties en snel geleverd.

Goede service, iets verlaatte reactie

Gransfors Bruks Small Forest Axe gekocht voor een prachtige prijs. Bijgeleverd werd een Duits bijlenboek in plaats van de opgegeven Nederlands bijlenboek. Dit omdat er een tekort is bij de leverancier werd mij duidelijk. Goed geholpen door Iris via mailcontact. Het Nederlandse boekje word naderhand opgestuurd. Ik kijk er naar uit om weer te winkelen bij Wolfswinkel Groentechniek.

Super en persoonlijke service

Dikke vette pluim voor jullie

Zeer snelle bezorging! Ondanks de Corvid-19 virus.

Product de eerstvolgende werkdag geleverd! Snelle service.

Super service!

Ik heb een Gardena kooimesmaaier besteld met opvangzak. De opvangzak zat er niet bij toen de maaier werd afgeleverd. Ik heb even gemaild daarover en kreeg snel antwoord. Wat bleek: de opvangzak was niet op voorraad en zou dus later worden nageleverd. Ik had verwacht dat dit wel even zou gaan duren, maar de opvangzak werd diezelfde week nog geleverd.

Uitstekende en snelle levering

Ik liet mijn gekochte slangenhaspel afleveren op kantoor, maar de aflevering stond gepland voor de avond. Ik heb toen naar de vervoerder gebeld en ze vonden het geen probleem om het pakketje dat al in de vrachtwagen zat, op een ander dichtbij gelegen adres af te leveren. Echt super service vind ik dat!

goed gewerkt!

zoals het hoort

helemaal goed

Zoals het dus ook kan

Duidelijke site Zeer scherpe prijzen Snelle afhandeling Verzending binnen 24 uur

Uitstekende communicatiel

De Gardena onderdelen die ik zocht waren eenvoudig te vinen en ik ontving regelmatig updates van de stand van zaken rond mijn bestelling. Ook werd regelmatig een track & trace link gegeven in de stand van zaken mails en waar die bij andere webwinkels niet werkte, was dat hier wel zo.

Prima levering, goede producten

Ik heb onderdelen besteld voor de beregening van de tuin. Producten waren in orde. Levering is sneller verlopen dan verwacht. Netjes per mail op de hoogte gehouden van de leverstatus.

Vriendelijke bediening en snelle afhandeling

Ik had wat besteld en wilde het retourneren. Ik ben goed en persoonlijk te woord gestaan en de afhandeling was snel en ook weer via een mailtje de bevestiging. Erg prettig

Prima bedrijf dat afspraken nakomt

Alles werd op tijd geleverd met goede info per mail

Gewoon correct!

Snel en correct geleverd8

Snelle en correcte service ondanks covid 19

Snel en correct meer moet het niet zijn!

Product ruim binnen de.gestelde termijn geleverd.

Snel geholpen en belofte nageleefd

Goed.

Kon onderdeel makkelijk vinden op de site, levering zonder problemen.

Eenvoudig en snel!

Prima geleverd, heldere communicatie over levering

Bestelling geplaatst, direct via mail dank voor de bestelling en snelle levering, kortom uitstekende service van Wolfswinkel Groentechniek

Service zoals het hoort

Snelle bezorging, correct artikel met duidelijke foto's. Bedankt!

uitstekende service en kwaliteit

Uitstekende service en kwaliteit

Iets langere levertijd dan ik had verwacht, maar wel de scherpste prijs!

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS