superb

snelle bezorging

Een aangename kennismaking !

Op de website een bestelling gedaan waarbij werd vermeld dat de levering 3 tot 5 werkdagen zou duren.'s avonds kreeg ik al een melding dat het artikel de volgende dag geleverd zou worden. Het artikel was ook boven verwachting en van zeer goede kwaliteit. Mijn ervaring is dus geweldig, ga zo door Wolfswinkel Groentechniek !

Een mooie aankoop met snelle levering!

Een mooie duidelijke site, goed geprijsd, snelle en keurige levering. Ik kan deze winkel aanraden voor uw aankoop!

Prima ervaring, besteld en de volgende dag in goed orde geleverd.

Ik bestelde eenvoudig een artikel dat op voorraad was, en de volgende dag werd het geleverd. Helemaal tevreden over de service en het product.

Prima website. Supersnelle bezorging!!

Concurrerende prijzen, duidelijke website met goeie productomschrijvingen en super snelle, correcte bezorging

Super snelle levering!

Super snelle levering!

Zeer snelle service.

Nadat ik besteld had, ben ik goed geïnformeerd geworden en kreeg ik de bestelling heel snel thuisbezorgd. Zelfs in deze Corona tijd, Chapeau.

super

Feilloze service !

Snelle service.

Bestelling geplaatst en ondanks corona de volgende dag het artikel ontvangen.

Goed zeer goed

Super service

Snel bezorgd, doordat de pakketdienst wat druk was hebben ze het overgedragen aan een andere dienst om toch optijd te bezorgen. Duidelijke updates elke keer als er iets veranderde met de bezorging. Kortom zeer tevreden.

onderdelen op voorraad voor een oude machine!

Voor mijn oude maaimachine kon ik aanvankelijk geen onderdelen meer vinden. Maar wel bij Wolfswinkel! Zelfs een zeer gedetailleerde tekening van de Husqvarna op de website, zodat je een juiste keuze kunt maken voor het te vervangen onderdeel. Super snel geleverd. Prima informatie over het moment van bezorging.

Snelle dergelijke service.

Amper twee dagen later bestelling geleverd. Mooi verpakt.vlotte afhandeling betaling.bedankt.

Breed assortiment, snelle levering en eerlijke prijs.

vlotte bezorging

goede wepschopwinkel

Perfecte opvolging van de levering en een goede prijs

Snel geleverd, goed geïnformeerd

Snelle en probleemloze levering. Erg goede informatie over der voortgang van de bezorging.

Top service!

Goed geholpen en erg snel reparatie klaar. Top!

Volgens afspraak

Product omschrijving voldeed aan de verwachtingen. Volgens bestelprocedure zou het pakket verstuurd worden via PostNL, maar dit ging via Red Je Pakketje. Aangename ervaring met het bezorgproces. Je wordt keurig op de hoogte gehouden via SMS.

Uitstekend.

Laagste prijs en volgende dag geleverd.

alles was prima geregeld. Betaling mocht je zelf overmaken Pakket prachtig op tijd afgeleverd met de juiste bestelling. Niets dan lof

Correcte en snelle service

Het onderdeel dat ik bestelde was op voorraad en werd binnen de 2 dagen netjes afgeleverd.

snelle correcte levering

Het is makkelijker om kritiek te geven maar die is er niet... Aanrader

Netjes en snel geleverd

Goed op hoogte gehouden vanaf het eerste moment.

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS