Snelle- en goede levering.

Duidelijk gecommuniceerd bij niet meer verkrijgbaar product, meteen geld weer op de rekening terug gestort. Super.

Topkwaliteit, snel geleverd

Alleen goede kwaliteitsproducten tegen scherpe prijs en snel geleverd. Vriendelijk winkelpersoneel.

Keurig volgens afspraak en een goede prijs !

Nadat ik mijn bestelling had geplaatst zijn de producten keurig op tijd geleverd en volledig naar wens.

goed product snellelevering

ondanks corona snel geleverd

Gewoon goed

Gewoon conform afspraak. Duidelijke site, Goede communicatie omtrent betaling en levering.

makkelijk te bestellen en vlotte aflevering

Nog nooit eerder een bestelling gedaan bij deze firma , maar is prima bevallen!

Heel snelle en betrouwbare levering

Aanrader, snelle bezorging

Mesjes voor de grasmaaier besteld, binnen 3 dagen bezorgd. Werd goed op de hoogte gehouden over de verloop van de bestelling. Fijne overzichtelijke website. Ik vind het een aanrader

onderdeel makkelijk te vinden, besteld en snel geleverd

Alles zonder problemen zoals het hoort.

Website als prettig ervaren, makkelijk te bestellen, juiste uitleg en voldoende info mailtjes van W.

Prettig, alles op service gericht.

Alles keurig afgewerkt. Overzichtelijke website. Duidelijk aangegeven hoe te bestellen, betalen en afleveren. Bestelling te volgen en snel geleverd. Duidelijke informatie via email. Prima

Goeie service

Vlotte levering en goeie service!

Goeie en snelle service

Blij met mijn aankopen zeker ook door de snelle service ondanks deze moeilijke tijden!

Heel snel en goed

In ochtend besteld, in avond zelfde dag bezorgd. Makkelijk bestellen, goede prijs.

super goed

goede snelle afhandeling

RAS goeddd...

Prix compétitifs, en livraison rapide pour la Belgique. Plusieurs chois de livreur post NL, GLS, etc... Vraiment un bon site de marchandise...

Ondanks de Covid ellende binnen 24 uur keurig geleverd. Top

Goede informatie verstrekking en keurig verpakt en geleverd door Red mijn pakketje .

Snelle levering.

Goed resultaat

Super en netjes probleem opgelost

Fijne mensen die zijn afspraken na komen en probleem netjes hebben opgelost en snelle levering

Zeer goed advies en directe actie mbt nazien voorraad

Had stuurkabels nodig en eigenlijk ook nieuwe messen voor mijn Husqvarna zitmaaier. Toch even gebeld want ik had het snel nodig. Advies was, na even naar het magazijn gelopen te zijn, om apart te bestellen omdat messen niet meer op voorraad waren maar stuurkabels wel. Bezorger volgende dag om 19.50 aan de deur. Super gedaan.

Super snelle levering!

Super snelle levering ‘s avonds besteld volgende dag in de avond geleverd, top!!

Goed geinformeerd en netjes geleverd

Gebeld voor info mbt voorraad. Info was helder en paar dagen later product binnen

Goede comunicatie

snel volgens afspraak geleverd

Netjes verpakt en volgens aankoop geleverd

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS