Goede materiaal. En giede kwaliteit .zeer te vreden.

Voortreffelijk.

Snel, goed verpakt en stipt op tijd.

Snel besteld, snel geleverd!

Mijn vraag was via de klantenservice snel en duidelijk beantwoord.

Snelle correcte levering.

Ik ben zeer tevreden met de snelle levering van mijn bestelling.

Goed spul.

Bestelling moest uit Duitsland komen, dat duurde iets langer. Heb zelf gebeld om te informeren en werd toen uiterst vriendelijk en correct geïnformeerd. Daarna arriveerden de goederen net iets sneller dan verwacht dus dat was fijn. Tevreden!

Veel keuze aan onderdelen.

Ondanks de crisis, toch snel geregeld.

Snel en juist

Echte aanrader Besteld en zonder problemen volgende dag in huis Een winkel waar je als bosbouwbedrijf op kunt rekenen!!!!!!!!!!

past mooi werkt goed

Zeer tevreden over snelle levering en de verkoopprijs van de Gardena slanghaspel in grijze uitvoering. Ondanks de mail dat er mogelijk levertijdvertragingen konden ontstaan bij Gardena, is deze gewoon normaal geleverd ook al had ik geen haast om het artikel snel te ontvangen.

Ook deze kleine bestelling snel en makkelijk geleverd voor zeer schappelijke verzendkosten.

In één woord: prima!

Prima after sales

Er werd een verkeerd product geleverd na één telefoontje werd de volgende dag het juiste product geleverd prima after sales.

Meedenkend, goede prijs kwaliteit

Fijne mensen, die meedenken en zeer goed coomunicatief zijn

Kort en krachtig: Grote Klasse !!

Via Husqvarna, door verwezen naar Wolfswinkel. Ik zocht onderdelen voor een Husqvarna kettingzaag type 154 uit 1985. Die +/- 20 jaar had stil gestaan. Mijn eerste vraag was zijn hier nog wel onderdelen voor? Het antwoord was ja. Ik kreeg gelijk een onderdelen catalogus via de mail toe gestuurd, waarop ik rustig alle benodigdheden kon opzoeken. De lijst was klaar, gebeld en alles doorgegeven. Ik werd even later terug gebeld dat alles nog voorradig was, ik werd verzocht als de rekening bij mij in de mailbox was het bedrag over te maken. Zo geschiedde. Ik had nog een technische vraag, geen probleem, werd gelijk doorverbonden met de werkplaats, en keurig voorzien van info. Binnen 4 dagen alles binnen. Gemonteerd, en resultaat is : lopen als een Nieuwe, ondanks de leeftijd. Mijn eerste contact met deze firma is voor mij een feest, om op zo’n prettige en snelle manier geholpen te worden. Nogmaals Grote Klasse

Handig stuk gereedschap in de tuin

Snelle levering zelfs in Coronatijden De chauffeur verstond wel geen Nederlands en geen Engels

Zondagavond besteld. Vanwege de drukte maandagavond 22:00 uur geleverd ipv dinsdag. Prima geregeld. Goede prijs ook.

Alles prima in orde.

Levertijd helaas wat langer door corona

Gardena oplader besteld voor een prima prijs en perfecte aflevering.

Gardena oplader besteld voor een gras= buxusschaar. Prijs zonder meer goed. Snel ontvangen. Prima verpakt.

Snel

Zéér snelle levering en steeds de correcte wisselstukken. Echt een aanrader.

Très bon produit et service impeccable. Livraison rapide avec suivi.

Alles ging zoals verwacht

Alles ging zoals verwacht, besteld, tracking nummer, geleverd. Verder geen opmerkingen.

Vlotte en correcte service !

Goede communicatie, kennis van zaken, professionele technische ondersteuning !

Gewoon goed

Wat je besteld krijg je ook binnen 48 uur

Fenomenaal

Had het product minstens 2 dagen later verwacht. Zeer accurate uitvoering van de bestelling

Vlotte afhandeling, snelle levering!

Webwinkel goed op orde; wat in de webshop staat is ook werkelijk op voorraad. Vlotte afhandeling en snelle levering!

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS