goed advies en kwaliteitsproducten

Ik had een telefonische vraag over een grasmachine en werd ongevraagd nog teruggebeld door de adviseur met meer informatie die mij deed besluiten de maaier bij Wolfswinkel te kopen. Heel goed!

Super snelle levering

Ruim assortiment en snelle levering, top!

Super geregeld

Binnen 2 dagen binnen. Zelfs al stond er op de site dat er vertraging kon zijn. Echt super geregeld.

supersnemle service.

donderdag besteld en zaterdag al in huis!

Zeer snelle afwikkeling

Zeer snel en ook prima bezorging

Vlot en probleem werd snel via de telefoon opgelost

Doortastend!

Snelle, correcte levering

Gisteren besteld, vandaag correct geleverd. Beter kan niet.

supervlotte afhandeling

vlot bestellen,supersnelle levering,goede prijs kwaliteit.

Ruime keuze en snelle service

Voor het eerst iets besteld en meteen zeer tevreden. Het bestellen was heel makkelijk en de bestelling werd snel verzonden. Dankzij het ruime assortiment zal ik hier zeker nog een keer een bestelling plaatsen.

Snelle levering voor een uitstekende prijs en dit ondanks de covid 19. Een woord top

Snelle levering voor een uitstekende prijs. En dit ondanks de Covid 19.Een woord top

Goed en snel en word goed geïnformeerd

Vindt het fijn om op de hoogte te worden gehouden over levering die goed is

Super snelle service en keurig verpakt

Uitstekende en zeer snelle service

Zeer snelle levering van Wolfswinkel Groentechniek. Ik heb onkruid bestrijder voor mijn voortuin besteld en binnen 3 werkdagen was die bij mij thuis bezorgd. Super vond ik dat en zeker nu in de Corona tijd vond ik dat erg snel. Jullie krijgen van mij een 👍.

Uitstekende, vlotte en bijzonder vriendelijke levering

Het artikel werd mede door de corona-omstandigheden niet geleverd via de gebruikelijke weg, maar om snel en adequaat te kunnen handelen werd de Buxuschaar rechtstreeks via Gardena ver- en bezorgd. Een compliment voor de firma Wolfswinkel die dat prima hebben geregeld.

supersnelle levering!!!

snel geleverd, binnen 2 dagen thuis, de juiste prijs, aanrader.

Groot assortiment tuinartikelen en snelle levering

Duidelijk en netjes

Vlot,snel,perfekt

Bestellen ging heel vlot . Betalen met Paypal,prima! Vrijdag namiddag besteld en zaterdag namiddag geleverd. Heb nog nooit zo snel een levering gekregen. Artikel goed verpakt Perfekt !!

Op tijd geleverd tegen gunstige prijzen. Aanrader

niets op aan te merken . Gewoon goede webwinkel met goede prijzen en vriendelijke klantenservice

heel heldere website met fijn technische tekeningen waardoor je echt het onderdeel vindt wat je zoekt. ondanks corona snelle verzending en heldere communicatie per mail over de zending!

Snel en betrouwbaar.

Titel zegt alles!

Fijn en aardig personeel

Na mijn telefoontje goed gevoel er aan over

Goed product voor schappelijke prijs

Na bestelling snel geleverd. Goed product voor schappelijke prijs. Misschien wel een handleiding zou makkelijk zijn

Ik schrijf "Uitstekend" omdat ik het zo ervaren heb. Goede uitleg op de website en snel geleverd.

Topservice

Bestelling geplaatst en later nog zonder problemen aan kunnen passen.

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS