Sneller levering

Efficient.

Eenvoudige doch efficiënte bestelling en levering.

Goede ervaring

Goede Service

Correct in alle opzichten en verrassend snel

Snel geleverd engoed op de hoogte gehouden van verzending

Het pakket werd zeer snel geleverd. Goed verpakt eb goed op de hoogte gehouden waar het pakket zich bevond.

Super geregeld

Ondanks de corona snelle levering en correct

Zeer snelle levering en constant in contact

Ik kreeg eerst een bericht dat de levering mogelijk niet meteen geleverd zou kunnen worden ivm drukte, maar de volgende dag werd het wel degelijk bezorgd. En ook nog voor een redelijke prijs!

Goede communicatie met klantenservice

Klantenservice werkt Prima. Terug boeking teruggestuurd product is snel gegaan. Helaas is nieuwe bestelde product nu al na 6 dagen nog steeds niet binnen. Gr. R.Fruytier

Super snelle levering

Prima product, nette prijs en snel geleverd.

Beloofde onderdelen op vooropgesteld termijn thuis netjes ingepakt ontvangen en dat in corona tijden

Zeker een site en service om in het lijstje te bewaren indien nodig!

Prima prijs van het product en de volgende dag al in huis.

Ben dus uiterst tevreden.

goede service en snelle levering!

er was mij iets niet helemaal duidelijk bij de afrekening en heb een mail gestuurd. Ik werd er netjes op gewezen dat het antwoord enkele dagen zou duren. En inderdaad na het aantal dagen kreeg ik het juiste antwoord op mijn vraag. Daarna bestelling geplaatst en 2 dagen later had ik mijn bestelling binnen.

Gewoon goed

Alles compleet en netjes ingepakt

Overzichtelijke website en nette verzending.

Goede ervaring met deze online-winkel.

Super en snel

De accu werd binnen een dag geleverd . Alhoewel het niet een optie was werd op mijn verzoek het pakket geleverd op een ophaalpunt van PostNL.

Super goede service. S’ochtends besteld en dezelfde dag nog geleverd.

Vlotte bestelling ondanks COVID. Mijn bosmaaier werkt weer prima !

Vlotte bestelling ondanks COVID. Mijn bosmaaier werkt weer prima !

zeer goed

het is gelijk de goede fles

Precies wat ik nodig had!

Ik zocht een V-Snaar voor mijn zitmaaier van Husqvarna. De code die op de V-Snaar stond was verouderd en heb het op meerdere websites ernaar gezocht. Helaas was dat niet gelukt behalve bij Wolfswinkel. Bij het intikken van de 'verouderde' code, kwam er een V-Snaar met een andere onderdeel code tevoorschijn. Hierop heb ik op geklikt er stond op de pagina dat deze de vernieuwde versie is van de V-Snaar en een andere code heeft gekregen. Dit verklaarde veel. Het was toen alleen maar een kwestie van bestellen! Ik raad de winkel aan voor het gebruikersgemak.

Top! Super snelle levering!

Snelle levering en goede updates ondanks coronatijden. Ben er blij mee 😊

Supersnelle levering, zelfde dag in huis!

Correcte levering. Dank je wel.

Tevreden!

geweldig snel geleverd!!!

eind van de middag besteld, volgende avond het juiste product ontvangen, groots!!

Goede service!

Ruim aanbod, duidelijk e-mails met de status van de bestelling en snelle verzending!

Goede snelle service

Zou hier met veel vertrouwen weer bestellen.

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS