Snelle professionele afhandeling

Ook aan de telefoon zeer behulpzaam. Het product dat ik kocht was ook zeer interessant in prijs.Aanrader......

Ok

Ok

Prima volgens afspraak

Netjes gebeld dat het wat later geleverd werd

Prettige service en goed product

Fijn contact gehad met de klantenservice. Denken goed mee en communiceren duidelijk. Ook waren de producten zoals omschreven. Enige verbeterpunt zou de reactie tijd op de e-mails kunnen zijn. Maar verder top!

Mijn bestelling werd netjes afgeleverd op de afgesproken datum.

Snel, voordelig én goeie service

In deze corona-tijd konden iwek tijdelijk niet terecht bij mijn lokale Huqvarna leverancier. Via Wolfswinkel vond ik alle onderdelen die nodig waren. We werden ook nog uitstekend telefonisch geholpen toen dat nodig was. Top. Snelle levering en perfectie communicatie. Een blijvend adres voor ons!

Perfecte service!

Snelle levering en prima kwaliteit!

Het artikel is handig te gebruiken en te bevestigen. De levering was snel.

Top! Snelle levering en duidelijkheid

Kan zeggen dat mijn bestelling netjes op tijd was en ik duidelijke mails kreeg met wanneer ik alles kon verwachten

Kwaliteit van de producten goed, levering volgens afspraak.

Telefonisch correct te woord gestaan, daarna bestelling geplaatst. Dezelfde dag volgens afspraak verzonden. Kwaliteit van het product prima.

Snel en vakkundig ook met drukke tijden.

Vrijdag besteld zaterdag in huis.

Goede en snelle levering

De levering was goed en in een snelle tijd. Ook wel fijn dat het deel leveringen betrof agv beschikbaarheid.

Ben zoals het hoort teruggebeld en van een goed advies voorzien

Goed advies, en daarom de Gardena dompelpomp gekocht. Deze werkt prima.

Levering (van de juiste bestelde) binnen 24 uur geleverd. Super snel.

Ik stond versteld zo snel als het ging perfect.

Ik stond versteld zo snel als alles ging, bestelling ca. om 11.00 uur gedaan gelijk bevestiging daarna div. mails over verloop en als klap op de vuurpijl zelfde dag 21.15 uur nog geleverd door GLS ,,Red je Pakketje''. hier kan menigeen nog iets van leren. Toppertje.

Uitstekende service

Uitstekend snelle levering

Zeer goede ervaring met dit bedrijf

Snelle en goede service en correcte financiële afhandeling.

Prima ervaring

Goede winkel Je vraagt je wel af of ooit iemand die €100 wint als je dit invult ;)

Zelfs in Corona tijden zorgen zij voor een goede levering

Perfecte levering en artikel

ondanks drukte sneller geleverd

website werkt prima. goede service

Goede website en juiste geleverd.

Prima.

Zeer vlotte levering .

Gemakkelijk te bestellen , redelijke verzendkosten , snel geleerd , goed verpakt .

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS