Top service!

Heel blij, goed advies en super snelle levering, gister bestelt vandaag in huis en precies zoals beloofd. Ik kan er nu meteen mee aan de slag in het weekend. Hartelijk bedankt

Gewoon top!!

Alles supervlot verlopen.

Prima ervaring met dit bedrijf. Snelle levering, niets op aan te merken

Snel en goed!

Prima verzorgt!

Snelle,goeie service

Simpel, snel en punctueel

Daags na bestelling geleverd en met een accurate track & trace Kan geen negatieve punten benoemen

Super service !

Zelfs tijdens deze drukke en triestige tijden, de bestelling heel snel geleverd! En topmateriaal, perfect hoe het moet zijn. Aanrader!!

Prettig, goede sfeer, hulpvaardig.

Je loopt de winkel in, je wordt volot geholpen, en verlaat zonder te betalen, de rekening volgt.

Altijd klantgericht

Zelfs in deze moeilijke tijd gewoon open en klantgericht aan de slag.

Geweldig bedrijf met zeer deskundige medewerkers

Vriendelijke en deskundige verkoper, vlotte afhandeling. Ik heb 5-6 jaar terug een rug bladblazer (BT350) bij jullie gekocht en nooit problemen mee gehad.

Supersnelle service & duidelijke status updates.

Zeer goede en snelle service. Vooral de verzend status en de levering van het pakket was zeer professioneel. Als consument wordt je continu op de hoogte gehouden dmv sms en email waar je pakket zich bevindt. De producten waren goed verpakt en in uitmuntende staat. Zeer betrouwbare webshop, die de klant centraal zet.

Prima bestelling kunnen , duidelijk en snel bezorgd , dikke 👍

Zeer vlot

Zeer vlotte levering. Kettingzaag perfect en onmiddellijk gebruiksklaar

Eerlijk, snel, zonder problemen.

Bestelling snel ontvangen, ik had 2 keer verzendkosten betaald en ze waren na een paar dagen terugbetaald op mijn rekening. Een bedrijf kan ook dat niet doen, ik had zelf geen idee dat ik het had gedaan, een mailtje gekregen en goede informatie. Goed verpakt, goede kwaliteit, snelle bezorging. Topbedrijf. Heel erg bedankt.

Supersnelle service

Mooie overzichtelijke website,

goed en snel

goed en snel geleverd

product voldoet aan de omschrijving

Mooie zaak, prima bediening!

Onze kleinzoon kon niet wachten op zijn Husqvarna speelgoedmaaier dus konden wij deze de volgende dag ophalen in de winkel👍 Top!

Een super bijlenset voor een super prijs en volgende dag bezorgd

De Fiskars bijlenset x27 en x11 voor een hele nette prijs. En volgende dag bezorgd met goede track and trace informatie. De bijlen splijten inderdaad met weinig inspanning door enorme blokken.

Snelle en correcte levering

Ik was op zoek naar twee onderdelen voor mijn robotmaaier. Wolfswinkel was de enige (online) shop die beide onderdelen op voorraad had. Levering was snel en correct. Helemaal Happy :)

Snelle levering en voor een goede prijs, wat wil je nog meer?

Vlotte en correcte afhandeling van aankoop. Ook een interessante prijs voor het product! (10% korting)

Ik zocht één onderdeel van een verticuteer machine. Via de webwinkel kon ik op een tekening precies zie welk onderdeel ik nodig had. Het onderdeel werd met twee dagen bezorgd. Zodat ik de machine weer kon repareren.

Goed service

Ondanks de omstandigheden heel behulpzaam.

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS