Na het bestellen van mijn Gränsfors Bruks grote bosbijl, op een vrijdag, ontving ik hem meteen de volgende dag. Erg tevreden met mijn aankoop en ook een prima levertijd.

snelle service/levering

De dag nadien de bestelde onderdelen ontvangen. Top!

Zeer goede service

Ondanks dat mijn type meindle er niet op vooraad was terwijl dat wel zo zou zijn, hebben ze een heel nette oplossing geboden. Ook zeer snelle levering.

snel geleverd

ondanks de crisis toch snel ontvang.en.TOP

Correcte afhandeling van bestelling

Duidelijk site - makkelijk besteld - keurig bevestigd - snel geleverd - voor herhaling vatbaar

Super service.

Mijn bestelling werd snel verwerkt en bezorgd. Prima en overzichtelijke website.

In één zin? Prima! Ik ben dik tevreden met deze webshop.

Bij deze webwinkel wordt je (nog) niet opgelicht met torenhoge verzendkosten, maar is het verpakken en verzenden een prima service. Ben erg blij dat je hier zowat alle onderdelen kan bestellen voor bepaalde toestellen. Ook de prijzen van de bestelde stukken zijn niet aan de hoge kant. Maandag besteld, woensdag verzonden, vrijdag aangekomen. Dat verzenden zou iets sneller moeten kunnen, maar waarschijnlijk zit het corona beestje voor iets tussen. Ook bij postnl was het leveren deze keer een dag later. Echter niet getreurd, ik ben dik tevreden met deze webwinkel!

Snelle levering, perfecte service!

Storing in automower. Zelf eea uitgezocht en telefonisch navraag gedaan bij Wolfswinkel. Vakkundig te woord gestaan en verder geholpen. Vlotte levering en de onderdelen waren goed verpakt. Alles werkt inmiddels weer zoals het zou moeten.

Het is binnen voor je het besteld hebt... ;-)

Ik had een bestelling geplaatst en was 1 onderdeeltje vergeten. Even bellen en ze denken met je mee. Perfect.

snelle en correcte service

Ik heb woesndag besteld en vrijdag was het product al in huis, zodat ik het in het weekend al kon gebruiken. Top !

goede en snelle levering

Product zoals omschreven

Een onderdeel voor mijn zitmaaier besteld en ontvangen binnen een dag. Erg tevreden

Prima product, prima logistiek, prima service!!!

Zowel de website als de respons zijn probleemloos. De reacties en opvolging zijn ook erg attent. Gewoon een aanrader.

topservice

alles prima verlopen.

Perfect geregeld.

Goed service en snel geleverd

levering geheel volgens verwachting

alles vlot afgewikkeld; prima ervaring

Vlotte en Stipte levering in stevige doos

Vlotte levering in stevige doos

Helemaal prima

Snel en volgens planning bezorgd! Producten precies wat ik ervan verwachtte.

Correcte levering en scherpe prijs

De bestelling was binnen de opgeven tijd netjes aan huis geleverd. De track en trace was perfect in orde.

Op het moment dat GLS ons adres niet kon vinden, was een interventie van Wolfswinkel voldoende om de chauffeur als nog een poging te laten doen.

Super service

Wordt altijd netjes geholpen,goede advies van het personeel.

Tevreden

Je wordt goed geholpen met goede uitleg. Goede aanbiedingen.

Overzichtelijk en snel

Mijn spullen besteld. Zeer snelle service en snelle levering.

Uitmuntend

Alles keurig volgens afspraak, artikel snel geleverd.

gewoon goed zoals gewensd van Wolfswinkel

Besteld en dat ook de volgende dag in huis. Gewoon top.

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS