Goed advies, geweldig geholpen.

Kwaliteit spullen voor een goede prijs

Kwaliteit spullen voor een goede prijs. Als je niet naar de mooie speciaal zaak gaat. Koop je alles wat je wil makkelijk en snel online.

Snel en correct!!

Snel en correct!!

Heel tevreden over de goede en snelle levering. Zou weer voor jullie kiezen

Erg professionele organisatie en klantenservice!

Ik kocht een zaagbroek die vlot werd toegezonden alleen bij ontvangst bleek het een iets ander model en kleurstelling dan ik volgens de afbeelding op de website had besteld. Toen ik daar contact over opnam met de klantenservice (Iris in dit geval) werd ik uitermate correct en klantvriendelijk bejegend! Meteen excuus voor het ongemak en vervolgens kreeg ik binnen een dag een uitermate correcte oplossing aangeboden. Dit is niet zoals je het doorgaans treft, maar maakt dat ik een volgende keer zeker weer bij jullie ga bestellen! Marc, een tevreden klant

levering als afgesproken en verwacht

Snel en accuraat geleverd. Prima verpakt.

Super snelle levering

Voordat ik wist was de bestelling er al.

Gemak, tijdig en juiste prijsstelling

Vriendelijke site tegen een juiste prijskwaliteit en ook nog een informatievoorziening rond betaling en levering

Goede en snelle service

alle producten waren direct beschikbaar, en snel bezorgd.

Prima zaak

Correcte levering en meedenkend personeel

Prima bereikbaar per telefoon en per mail. Doen wat ze zeggen!

duidelijke en helder communiceren

Alleen vond ik het vervelend dat ik na mijn bestelling en betaling een mail kreeg. Daarin werd mij gevraagd eerst mijn verzendkosten te betalen omdat mijn bestelling in een terminal op schiphol stond. Anders zou die niet afgeleverd kunnen worden. Gelukkig stelde een medewerker van uw bedrijf mij gerust dat dit geen mail van Wolfswinkel was maar een spammail.

Volgende dag in huis en het juiste artice

Snelle zending en het juiste articel

gewoon goed

geen problemen ondanks niet thuis

goeie service in korte tijd!

Na 16:45 besteld en toch volgende dag in huis!

Top service!!!!

Top service!!!!

Altijd goed verzorgd

Geen snelle wel nette aflevering

Naar 1 x bellen heb ik te horen gekregen dat mijn bestelling pas begin volgende maand klaar staat. Volgende keer is het misschien wat beter om naar een week de klant even te informeren dat de bestelling een aantal weken later kan komen? Voor de rest zeer te spreken over de service en nette afhandeling. Volgende keer bestel ik hier wel weer.

Goede service, snelle levering

Uitgebreid assortiment

Uitstekend!

Snelle levering, prima materiaal, en de bijlstelen met de door mij gevraagde oriëntatie van de houtnerf! Bedankt!

SNELLE CORRECTE LEVERING EN PRIJS KWALITEIT

GEEN ENKEL PUNTJE OP TE MERKEN.

Snelle en correcte levering.

Vrijdagnamiddag besteld en zaterdag geleverd. Top !!! Voorbeeld voor anderen.

Snelle afhandeling, scherpe prijsstelling

Snel geleverd, geen enkele aanmerking

Gewoon goed

Levering en product prima op tijd aangeleverd

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS