Perfect hele fijne mensen om mee zaken te doen

Perfect geen andere woorden voor. Zeer snelle aflevering en hele goede service

Geen ge***, alleen maar goed spul:-)

Snelle en vriendelijke service!

Snelle service en geen licentie nodig. Ideaal!

Goede kwaliteit

Alles prima inorde

Goed gegaan met de bestelling , site is duidelijk en makkelijk.

Machine onderhoud: goede vaklieden.

Mijn klantervaring was een dikke 10 bij Wolfswinkel!

Eén telefoontje is genoeg om het product wat wij met spoed nodig hebben met 1 dag levertijd te ontvangen op ons kantoor. Soms is de goedkoopste in prijs minder belangrijk dan de service dat je krijgt wat online wordt aangeboden.

goed snel en gratis verzending, ook naar belgie

Gewoon goed gelopen, snel verzonden, levering was zelfs op zaterdag. Gratis verzending is top zeker als het ook naar belgie is. Bedankt hoor!

Goede prijs en kwaliteit.

mooi assortiment , aardige mensen

ook als je iets speciaals zoekt helpen ze je verder en krijg je bericht als het er is. Kwaliteit van de goederen vind ik altijd goed en als er toch er iets is wordt het opgelost en niet weggewuifd. mooi team!

vlot geleverd

De spullen zijn degelijk en vlot geleverd

Zeer uitgebreid kwalitatief assortiment met duidelijke omschrijvingen

In de webwinkel heb ik snel gevonden wat ik zocht. De keuze menu's op de website zijn duidelijk en overzichtelijk. Mijn bestelling werd snel behandeld en verstuurd met duidelijke feedback. Kortom... Ik ben zeer tevreden over Wolfswinkel!

Vakmannen, prima service, alle onderdelen

Alle onderdelen op voorraad, vakmannen met kennis van zaken.

voldoet volledig aan mijn verwachting

ruime gerichte keuze/bestellen/super snel geleverd!

Makkelijk te bestellen en super snel geleverd

Goede prijs en snel geleverd toppie

snelle levering, groot assortiment

klein nadeel ten opzichte van andere webshops is dat het retourneren van niet passende goederen voor rekening van de klant komt. Hiervoor heb ik overigens het volste begrip

Goede service en deskundig personeel.

Correct geholpen, personeel helpt met inladen.

Goede prijzen, supersnelle service

Het artikel snel gevonden, normale prijzen en supersnelle verzending.

Helemaal tevreden Top. Savonds besteld , volgende dag in huis. Voordelige prijs + perfect wat ik wou. Voor herhaling vatbaar.

Correct en snel geleverd. Goed product!

Kwalitatief product een degelijke prijs. Was blij dat ik die met de langste steel gekozen heb, want was nog vrij nipt. Het duurde wel langer dan verwacht na mijn betaling voor de bestelling verwerkt werd, waardoor ik even ongerust was dat er iets fout gegaan was. Maar eenmaal de betaling verwerkt was, ging het super snel.

Precies zoals het moet

Super tevreden

Duidelijke tekening voor de onderdelen.

Nette en vlugge afhandeling

gewoon, BUITENGEWOON goed...

Correcte onderdelen voor een scherpe prijs. Én, ze hebben spullen die je ergens anders niet vind. Dus volgende keer weer bij Wolfswinkel shoppen.

Goede service,snelle levering

Duidelijke website Goede producten en betaalbaar

Prima prijs kwaliteit verhouding

snelle levering.