Super en snel geregeld

Ik zou hen bij iedereen van harte aanbevelen

Super snelle levering

Grote vooraad, snelle levering Leuke website waar je zonder moeite vind wat je nodig hebt.

Geweldige service

Na een telefoontje alles geregeld Correcte dame iris aan de telefoon

Snel en deftig

De betaling en levering ging snel. En alles werd duidelijk gecommuniceerd.

Beste prijs, kwaliteit en levering

Zeer tevreden, voor zelfde artikel veel goedkoper dan concurrentie. zorgvuldig verpakt en snel geleverd.

Strakke afhandeling

Prima en snel

Kundige, behulpzaam en no-nonsens

Voor de aankoop van een complete klimset, met zaagbok en schoenen werden we uiterst behulpzaam en vriendelijk geholpen. Ze vertellen je wat je voor en nadelen zijn van de spullen die je wilt kopen. Je kan ook alles proberen, broeken voor flexibiliteit, je klimharnas voor de pasvorm en ze hebben ook een touw in de winkel hangen waar je aan kan hangen. Ze hebben veel op voorraad maar sommige speciale dingen moeten ook zij bestellen. Verder hebben ze ook alles van husqvarna, kettingzagen, etc. Dus wijn zijn er geslaagd.

Makkelijke site, duidelijk afgebeeld, snel bezorgd

Snel bezorgd en uitstekende service!

Ik heb vorige week een gehoorbeschermer voor mijn zoontje gekocht. Dit product is bij Wolfswinkel Groentechniek het voordeligst. Zeer snelle verzending en het product is prima. Ik had zelf een fout gemaakt tijdens het bestellen en werd hierover zeer vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon.

Snelle levering!

Prima shop snelle levering zoals gewenst.

Tevreden

Tevreden

Snelle levering!

Ruim assortiment met concurrerende prijzen en snelle levering.

Helder en makkelijk

Daar ik aan astigmatisme lijdt is het moeilijk om met een binoculair te werken. Monokijker 10 X 40 is ideaal voor mij. De verrekijker ligt perfect in de hand en toont een helder beeld. Prijs/ kwaliteit is optimaal, een aanrader.

Ondanks dat ik navraag moest doen naar mijn bestelling is er wel correct gecommuniceerd en actie ondernomen op een snelle leverantie ! Gelukkig had ik het onderdeel niet direct nodig omdat het gebruik ervan buiten het seizoen viel

Uitstekende webwinkel

Eenvoudig te bestellen en overzichtelijk. Snelle levering.

Prima levering. Ik vond de levertijd wel wat lang.

Ik had niet van te voren gekeken naar info over de levertijden. Ik weet ook niet of daar iets over staat op de site. Ik begon me na een paar dagen wel zorgen te maken of het wel goed zou gaan en kon niets hierover terugvinden in de bevestigingsmail. Misschien kunt u in de mail aangeven hoe lang verwachte levertijd is?

zeer correct

alles is zoals het hoort

Goed geïnformeerd en netjes

Artikel bleek niet voorradig, na een vraag goed geïnformeerd en alsnog snel geleverd. Prima!

Mooie producten en goed geleverd

Als ik een minpuntje moet geven zou dat ‘het niet op voorraad zijn’ van het bestelde product, duurde 2 weken. Maar voor de rest perfect verder afgehandeld!

perfekt

Snelle levering en goede communicatie over de levering.

De bestelling op tijd en goed afgeleverd. Groot assortiment.

zie hier boven

Super stipte levering, zelfs tijdens de feestdagen.

Wat een genot om met de Gränsfors Brul 420 te werken. Mooi gesmeed, Steel ligt heerlijk de hand en hout wordt met gemak geklieft.

perfect

Bestelling en levering, alles volgens afspraak

Duidelijk, snel en prima prijs

De spullen waren goed te vinden op de website, eenvoudig te bestellen en snel binnen.

Snel geleverd, goed verpakt, dank U.

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS