Zelfs met de feestdagen snel

Overzichtelijke site Goed en duidelijk informatief contact per mail Snelle levering ondanks de feestdagen

Snelle levering prima kwaliteit

Eerste keer dat ik wat besteld heb. Prima kwaliteit. En snelle levering.

Een uitstekend en vakkundig bedrijf die zijn klant centraal stelt

Door vakkundig personeel en het helpen bij het maken van een verantwoorde keuze, blinkt dit bedrijf uit in zijn voorlichting aan klanten en door zijn uitstekende vakkennis.

Goede service.

geïnformeerd over uitgestelde levering

de boombeschermers konden niet direct geleverd worden. Was in dit geval geen probleem. Zouden twee maanden later komen. Kwam uiteindelijk 1 maand later. Er werd niet gevraagd of dit een probleem was, was natuurlijk netjes geweest. Bestelling werd uiteindelijk netjes geleverd.

Correct afhandeling bestelling

Altijd geleverd en correct

top top

spullen waren snel in huis en ok goedt van kwaliteit zeer goedt te spreken over de gaan van zakken toppers

fijne service, jullie denken altijd mee

Ik vind de winkel eigenlijk te leuk.... Ik zie altijd zoveel leuke dingen om erbij te willen hebben :-).

Alles naar wens

Concurrentiële prijs' goed verpakt 'product naar wens zoals beschreven

Snelle levering, producten zoals beschreven

Ondanks dat er op de website stond dat de levertijd onbekend was, had ik het product de volgende dag al in huis. Bestelling werd in 2 zendingen geleverd (meerdere producten). Had van mij ook in 1 zending gemogen, omdat ik er geen haast mee had, maar die service is wel netjes natuurlijk.

Prima levering, goede kwaliteit!!

Fijne website, goeie acties en snelle levering!

Zeer snelle afhandeling ook in de drukke kersttijd zeer blij mee

zeer snelle response, zeker voor een winkel van bij de buren

van alle winkels waar ik rond de kerstperiode iets heb besteld en dat waren er wel wat was u het snelst. bij deze proficiat en doe zo verder. ik ben alvast een tevreden klant

Levering naar verwachting

Al vaker iets besteld hier, altijd dik in orde.

Goede website makkelijk te bedienen

Prachtige winkel met een zeer ruim assortiment

Super kwaliteit producten voor het hout carven. Veel voorraad en vakkundige medewerkers

Correcte, snelle levering

Wolfswinkel Groentechniek had als enige deze zeer scherpe aanbieding. Product werd snel geleverd en voldeed aan de verwachtingen.

Goede service en snelle aflevering zelfs tijdens de Feestdagen drukte, Top!!!!!

Een tevreden klant

De bestelde artiekelen zijn exact zoals de beschrijfing en voldoen aan mijn verwachtingen . De levering is snel en goed te volgen .

Snelle levering, goede prijs!

Snelle levering, goede prijs!

Goede service en vriendelijk personeel

Via internet besteld snelle reactie. Goede service en aan de telefoon uiterst vriendelijk. Nazending goed en gratis nageleverd.

snelle levering, artikel goed verpakt.

Snelle verzendig helaas incomplete set van Huskvara

Op 16 sept een bestelling geplaatst voor een complete set tuingereedschap van Huskvara voor kinderen. Helaas was deze set niet compleet aangekomen. Op mijn eigen navraag kreeg ik bericht dat het onderdeel tijdelijk niet leverbaar was tot half dec. Dus met sinterklaas een incomplete set gekregen. Op 17 dec werd eindelijk het laatste onderdeel geleverd. Wat ik hierin niet snap waarom dit niet in de webshop gecommuniceerd wordt, zo had teleurstelling voorkomen kunnen worden. Hierdoor geef ik jullie een iets minder goed punt verder is de bestelling goed verlopen en snel verzonden zonder bijzonderheden.

Zeee vriendelijk en snel

Catalogus waren snel op gestuurd en orders werden correct verwerkt. Mensen waren vriendelijk.

Snelle levering goed verpakt

Goede ervaring, snelle levering en goed verpakt. Aanrader

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS