deed volledig aan de verwachting

prima service!!

een prima en betrouwbaar bedrijf.

Een snelle en vlotte levering zonder problemen, ook de telefonische afspraken zijn volledig en goed uitgevoerd en nagekomen.

Tevreden ondanks één dag te laat geleverd.

Helaas werd mijn bestelling ondanks eerdere melding één dag te laat geleverd, maar dat mocht de pret niet drukken.

Snelle levering, goede communicatie

Ik heb een houtsplijter gekocht voor Sinterklaas en deze werd helemaal op tijd geleverd;) Bovendien verliep de communicatie per mail heel soepel.

Een zeer snelle levering!

Prima afgehandeld.

Nette prijs en prima vlot geleverd

Beste prijs beschikbaar

Nette prijzen en uitstekende service!

Wolfswinkel heeft in de breedte een mooi programma aan producten voor goede prijzen. De service is uitstekend, verzending snel en goed verpakt met een heerlijk zakje perpernoten :)

Correcte informatie en goede service. Goede prijs / kwaliteit verhouding.

Overal gaan rond vragen voor het stuk dat ik nodig had niemand kon mij verder helpen .en dan via internet het stuk kunnen verkrijgen en snel geleverd .

Levering op tijd

Prima webwinkel!

Ruime keus, wat je ziet is wat je krijgt. Steeds op de hoogte gehouden van verzending en snelle levering.

Goede snelle levering!

Omdat een ander bedrijf nalatig was in de levering op het laatste moment bestelling bij jullie geplaatst. Snel geleverd en daarom nog op tijd als kado. Tegen een mooie prijs! Dus zeer tevreden👍🏼

Prima service netjes geleverd.

Apparaat gaat door licht hout zonder problemen, eikenhout is een ander verhaal.

Eerste aankoop is vlot geleverd en top qualiteit

Zeer overzichtelijke website ! Wat een aanbod ! Stipte levering in goede verpakking .

Tevreden

Zeer tevreden met de Husqvarna hogedrukreiniger. Goede prijs-kwaliteit.

Prima kwaliteit en snelle afhandeling

Duidelijke webshop en snelle levering.

Super service en snelle levering!

Het product was eenvoudig en snel besteld! Tevens was de levering snel en het product naar tevredenheid! Een mooie winkel met een uitgebreid assortiment en goede prijzen en aantrekkelijke aanbiedingen! Zeker aan te raden voor mensen die veel buiten werken!

Snelle levering, goede klantenservice

Snelle en correcte levering. Schoenen waren te klein, teruggestuurd en gelijk werden de anderen geleverd!

Vlotte correcte afhandeling

Goed materiaal, snel geleverd prima info

Zeer correcte en duidelijke behandeling

Prima, zeer correct en duidelijk

Prima, simpele bestelling gedaan maar netjes en duidelijk verlopen

Prima, simpele bestelling gedaan en alles netjes gelopen. Geen opmerkingen.

Topkwaliteit en uitstekende service !

Heel veel prijzen van verschillende webshops vergeleken en Wolfswinkel bood voor mij de beste prijzen. Bovendien zeer snelle verzending en correcte afhandeling. De geleverde producten zijn van uitstekende kwaliteit. Zeker een aanrader!

Vlot, vriendelijk en mooie spullen voor een aantrekkelijke prijs

1 artikel niet leverbaar, terugbetaling door jullie is snel gegaan en kostte mij geen moeite. Alsnog gratis verzending, ook al kwam ik onder het bedrag wat daarvoor vereist was (met aftrek van het artikel wat niet meer leverbaar was). Dat vind ik een sportieve daad. Spullen heb ik in de sale gekocht. Dus een aantrekkelijke prijs.

Artikel was niet meer leverbaar een waardig alternatief gekregen

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS