Snel eenvoudig

Veel artikelen in webshop, redelijk makkelijk artikel te vinden, eenvoudig te bestellen, extreem snel bezorgd. Enige foutje: 35% korting in webshop, op bezorgd artikel stond 40% korting.

correct

snel en correct

Goede producten en snelle levering

zeer goed

Juiste product op tijd geleverd

Precies zoals besteld kreeg ik twee dagen later de accu-heggenschaar geleverd via Post NL.

De bestelling en leveringsservice is top!

Snelle levering voor het product dat men bestelt. Ook de levering en de service eirond is top! Echt aan te bevelen

Fast

Fast with no problems

heel tevreden

heel snel woensdag besteld vrijdag geleverd en alles in orde met een heel vriendelijke koerier

snel geleverd

Prima apparaat geleverd.

Enige minpuntje: Bij bestelling aangegeven dat levering via post.nl zou gebeuren. Werd GLS die bij hun track en trace geen aflevertijd aangeven waardoor de gehele dag aan huis gebonden.

Goed en snel contact

Er ontbrak een item bij de bezorging ivm later levertijd. Bestelling via mail contact aangepast. Communicatie ging snel en goed

Top service!!!!

vlug antwoord gekregen op mijn vraag, bestelling en levering perfect gelopen.Zeker een aanrader!!

Wolfswinkel Groentechniek maakt waar wat ze beloven.

Voor het eerst besteld bij Wolfswinkel Groentechniek besteld. Ik werd prima op de hoogte gehouden over de staat van de bestelling, de verzending, melding via postnl waar het pakket zich bevindt en de afhandeling. De factuur kregen we online. Je kunt kiezen uit verschillende betalingsmogelijkheden en het artikel werd, zoals beloofd, de volgende dag bezorgd. Kortom, een aanrader!

Goede levering zoals beloofd

Via google ben ik op de site terecht gekomen en vond meteen het artikel waarna ik zocht. Prijstechnisch goed, bestelling vlot, goede informatie gedurende leveringsproces en snelle levering. Erg tevreden.

precies wat ik bedoelde

Op de afgesproken tijd geleverd. Ben tevreden

Ik had mijn bestelling zeer snel nodig en de medewerkster beloofde mij dat ze er persoonlijk er voor zou zorgen. Tot mijn grote verrassing heeft ze daad bij woord gevoegd. De volgende dag is mijn bestelling aangeboden ter verzending, top bedrijf en ik ben jullie zeer dankbaar voor het slagvaardig werken.

Zeer goede service.

In België `onvindbare onderdelen' voor mijn motorfrees direct via jullie webshop gevonden.

Mooi product en snel geleverd!

Snel geregeld en bezorgd

Goede ervaring en een goeie kwaliteit

Alles is heel vlot verlopen

Ik ben super tevreden

snelle levering, netjes ingepakt, vlotte afhandeling!

snelle levering, netjes ingepakt, vlotte afhandeling!

Snelle en goede service

Een snelle service waar een deel van de bestelling even op zich liet wachten. Waardoor ik de helm nog niet kon gebruiken. Ook had ik een zaag teruggestuurd voor een kleinere versie. Gelukkig kwam het allemaal uiteindelijk op tijd aan(binnen een week) dus ik kon veilig beginnen aan mijn klus! En, ben nog steeds blij met mijn bestelling, goed gebruikt bij de klus!

Snel geleverd, voldoet aan verwachting

Snel geleverd. Kettingzaag uit de doos even afzonderen, en zagen maar!

Zoals het hoort te zijn

Duidelijke website, snelle levering

Superprijs en snel geleverd

Product bleek toch op voorraad en werd sneller geleverd dan op de websiste aangegeven. Uitstekend verpakt en prima prijs.

👍

13 Krimweg A