Als boven

Top product op tijd geleverd.

Ik was toe aan een nieuwe klimhelm en koos voor de Kask Plasma Hi-vis, compleet met kappen en vizier. Ondanks het enorme aanbod is navigeren en vergelijken een eitje, en het product voldoet aan alle verwachtingen. Mocht het zo zijn dat deze jongens echt hun beloftes nakomen en €100,- shoptegoed cadeaudoen, dan heb je bij Wolfswinkel waar voor je geld! Investeer in eigen veiligheid, koop je spullen bij een topmerkenzaak als deze. Groetjes van een boomknuffelaar.

Snelle levering, scherpe prijs en prettige communicatie.

Zie bovenstaande; kan niet duidelijker lijkt mij. :-)

Ik ben tevreden van mijn bestelling Prijs kwaliteit top

Goede support en levering

Goede en duidelijke uitleg gekregen wat besteld diende te worden. Snelle levering.

goede en snelle levering

zeer correcte , goede levering en degelijk materiaal

Snelle makkelijke eenvoudige service

Kan het niet beter verwoorden dan hierboven.

Fijne verzorgde website.

Fijne verzorgde website met goede producten voordelig geprijsd, snelle levering van de producten, een aanrader.

Super makkelijk producten uitzoeken en bestellen op een fantastische website!

Goede productomschrijving en uitstekende foto's. Navigeren op de website gaat zeer plezierig. Het bedrijf is telefonisch goed bereikbaar en de medewerkster zeer behulpzaam. Zij is speciaal voor mij de diameter van een vulsysteem gaan opmeten, al met al zeer klantvriendelijk! Ik zal jullie zeker aanbevelen!

Ik vind het prettig winkelen bij Wolfswinkel Groentechniek VOF

Geen op of aanmerking. Snelle afwikkeling en geen vragen.

Snelle levering. Goed verpakt. Duidelijke website Ga zo door! Gr bas

Goed product voor een goede prijs en snel geleverd.

Het betrof een nieuw mes voor mijn mccullogh motormaaier. Bedankt voor de snelle levering!

Perfect zelfs voor heel kleine bestelling, wie getrouw is in het kleine is getrouw in veel.

Heel kleine bestelling geplaatst, direct en perfect uitgevoerd, bijna spijtig dat ik momenteel niet meer nodig heb. Alvast bedankt.

Vriendelijk contact maar communicate kan beter (proactiever)

Na 9 werkdagen was er nog niets verstuurd terwijl 3-5 werkdagen op de website stond. Bij navraag bleek product op backorder bij de leverancier maar hiervan werd ik pas op de hoogte gebracht toen ik er zelf om vroeg. Medewerkers zijn erg vriendelijk en meedenkend.

Juiste mareriaal

Was tijdens de bestelling helaas niet op voorraad.juist geïnformeerd en iets later ontvangen.

Mooie kloofbijlen voor scherpe prijs.

Snel en goed geregeld

No nonsens firma,regelt het goed

Alles degelijk ingepakt en netjes geleverd

Super snelle levering en service

Een zeer tevreden klant

goede snelle service

ruime keuze scherpe prijzen en snelle service. prima !!

Snelle levering, goede prijs

Mooi in 1 verpakking, goede automatische tuinslang

Goede uitleg en veel keuze met goede prijs kwaliteit verhouding.

Ze hebben een uitgebreid assortiment, met diverse kwaliteit gradaties. Leggen de voor en nadelen goed uit en laten de klant helemaal vrij in de keuze. Dringen geen artikelen op en laten ieder in hun waarde wat betreft het budget. Voor studenten van de opleiding hebben ze ook nog een nette korting. Top. Ook de nalevering van de Jas was super geregeld. Groet Sander

Professioneel bedrijf

Ik kan niet anders dan de maximale 5 sterren geven. Was op zoek naar grasmaaier onderdelen (Mcculloch) en kwam via google bij geluk uit bij deze firma. Ze hebben niet alleen onderdelen lijst gepubliceerd maar ook de onderdelen tekening. Hierdoor weet je precies dat je de juiste onderdelen besteld. Binnen 2 dagen waren de onderdelen (originele spareparts) geleverd.

Het goede product. Snel geleverd.

Ik had de Timberline sharpener besteld. De kwaliteit van het geleverde product voldoet aan de verwachting zoals omschreven op de webshop.

Goed service

Goede service voor een goede prijs/kwaliteit verhouding.

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS