Redelijk goed

Na een telefoontje van ons is de bestelling alsnog met GLS nagestuurd, IPV post.nl. service dus. Maar, waarschijnlijk is door deze herstel actie een deel van de bestelling, pakketje bamboe stokken van 1.20 cm, niet meegestuurd. We hebben daar maar niet over gebeld, omdat we het kordate optreden van uw medewerkster waarderen. Vr. Gr. A.W. Tebbens

Uiterst professioneel, doordacht en ten dienst van de klant

Tweedehands een husqvarna stokheggenschaar overgenomen. Hier bleek nogal wat aan mis. Erg jammer, omdat het vooraf niet duidelijk was. Uiterst helpend bleek de functie “zoek op tekening” die op de website beschikbaar is. Ik kon zonder problemen de kapotte onderdelen opzoeken, aanklikken en bestellen. De iDeal integratie maakte het helemaal af. En de volgende dag in huis! Al met al is de bittere smaak van de aanschaf, behoorlijk afgevlakt door Wolfswinkel. De onvoorziene reparatiekosten waren een feit, maar door de professionaliteit en klantgerichtheid van Wolfswinkel werd het leed wat verzacht. Dank daarvoor!!

Snelle levering na bestellen. Mooi product

Duidelijk en volgens afspraak

Het defecte onderdeel dat ik wilde vervangen, was op de site snel terug te vinden, inclusief de kosten en de levertijd.

Prima levering

Kwaliteit produkten

Wij kregen een verkeerd product geleverd door een code-fout, echter werd dit zeer snel en correct opgelost door een zeer vriendelijke mevrouw!

Goede prijs en snel in huis met behulpzame klantenservice

Ik had 45 mesjes voor robotmaaier besteld, die ik vervolgens snel bezorgd kreeg. Ik dacht dat de bestelling niet overeen kwam met de levering, omdat ik op eerste gezicht slechts een tiental mesjes zag en vele schroefjes. 's Avonds nog een e-mail gestuurd en 's ochtends gebeld. Wat bleek: De mesjes zitten erg op elkaar geplakt. Toen ik dit later toen ik thuis kwam controleerde bleek dit te kloppen. Kortom, juiste bestelling, juiste snelle levering en het contact met de klantenservice hierover was vriendelijk en duidelijk. Tip is wel om te bellen met de klantenservice.

Makkelijk te bestellen en goede service

Prima webshop. Makkelijk te vinden en te bestellen. De berichtgeving over wanneer de bestelling zou komen kan beter.

De bestelde en geleverde items voldoen perfect aan mijn verwachtingen

De onderdelen voor een robotmaaier Husqvarna 220ac waren zeer gemakkelijk en vlot te vinden op jullie webshop. De afhandeling van de bestelling was snel. Prima service.

Zeer snelle levering, goed produkt, goede prijs

Alles al in een zin gezegd

Alles op tijd en netjes afgeleverd

Goede ervaring duidelijke website, mooie combi aanbieding en zoals gezegd alles op tijd en goed geleverd.

Goede en snelle service

Snel gereageerd op mijn vraag, snel geleverd.

Mooi cadeautje voor mijn kleinzoon

Fijn op tijd en precies wat ik wilde!

Bijzonder snelle levering.

Tecomec balanceer apparaat s'middags rond 16.00 uur besteld. De andere dag om 14.30 al geleverd !! Dit was echt een bijzonder snelle levering waarvoor alsnog mijn hartelijke dank. Inmiddels zijn onze bosmaaier bladen weer keurig in balans gemaakt. Een groet van een tevreden klant. Natuurwacht Bommelerwaard Johannes Welbie

Goed prijs snelle levering

Snel en correct

Snel en correct geleverd

Via internet contact gelegd. Bestelling gedaan en binnen een dag geleverd. Top!!

Snelle goede levering

Spoeldraad voor de trimmer besteld. Is snel geleverd, duidelijke mailtjes voor levering ontvangen. Zeer goed! Een puntje van kritiek: de spoel zat in een zeer grote doos.

Perfect geholpen. Wat een voorraad, en wat een kennis!

Ik ben bij Wolfswinkel perfect geholpen toen ik als hobbyist een kwalitatieve kettingzaag wou kopen. Alle voor en nadelen werden uitgelegd, en de machines worden gewoon even uit de voorraad gepakt om de verschillen te laten zien. Ook word er mee gedacht over de randzaken zoals oliën, brandstof en beschermende middelen. Keuze te reuze, en scherpe prijzen voor artikelen op voorraad!

Duidelijke website, snelle levering.

Onderdeel gezocht via Google voor mijn Husqvarna 220ac. Zo op de website terecht gekomen. Duidelijk en overzichtelijk. Goede prijs. Onderdeel besteld, volgende dag in huis.

goede kwaliteit, product niet overal verkrijgbaar

Zeer tevreden, goede kwaliteit. Levering niet binnen een week. Duidelijkheid hieromtrent zal goede service zijn.

Vlot!

Vlotte bestelling met snelle levering en correct product. Voldoet aan de verwachtingen.

correcte snelle service

goede ervaring, ook de maten in kleding zijn veel duidelijker en overzichtelijker als bij vergelijkbare webshops. ook hebben jullie producten die andere niet verkopen en dat is zeer positief

Snel correcte prijs!

Beste prijs Snelle levering

Product makkelijk te bestellen in webshop. Na 1 dag al bezorgd. Goed verpakt. Product voldoet aan verwachtingen.

13 Krimweg A

Hoenderloo 7351 AS